Sådan finder du Rococo the Niffler i Hogwarts Legacy

Sådan finder du Rococo the Niffler i Hogwarts Legacy

23. april 2023 Slået fra Af admin

Troldmandsverdenen strækker sig langt ud over Hogwarts’ mure i Hogwarts Legacy . Både i og uden for den titulære skole vil din tilpassede heks eller troldmand møde dusinvis af karakterer, hvoraf mange har valgfri sidequests, som du kan hjælpe dem med. En sådan søgen, med titlen “Rescuing Rococo”, er særlig vanskelig. Selvom målet om at finde den forsvundne Niffler Rococo kan virke ligetil, byder denne quest på mange vanskelige gåder, der kan lade dig falde. For at sikre, at denne lille Niffler kommer sikkert hjem igen, kan du se her, hvordan du finder rokoko i Hogwarts Legacy.

Sådan fuldfører du Rescuing Rococo-missionen

Før du kan begynde “Rescuing Rococo”-missionen, skal du først opfylde nogle få krav. Primært skal du fuldføre “The High Keep”-missionen og låse dit Hippogriff-mount op. Når du har opnået det, kan du udløse missionen ved at tage til Bainburgh og tale med en købmand ved navn Agnes Coffey.

Det første skridt i søgen vil være at tage til Henrnietta’s Hideaway i den sydlige del af Bainburgh kaldet Manor Cape. Når du ankommer, vil du blive konfronteret med en lille flok Ashwinders, du bliver nødt til at tage ud. Engager dem på enhver måde, du finder passende, før du går ind i den underjordiske sektion via trappen ved siden af ​​Merlin Trial .

Sådan løses det første blokpuslespil

Det første rum, du kommer ind i i Henrietta’s Hideaway, vil præsentere dig for et blokpuslespil, du skal løse. Dette ligner andre blokpuslespil, du måske er stødt på, hvor du skal placere de korrekte blokke på forskellige platforme og kaste den rigtige besværgelse på dem.

Relaterede indlæg  Age of Empires 2 cheats: Fuld liste over koder og hvordan man snyder i spillet

En terning er lige ude i det fri og et issymbol på den. Flyt den over på platformen med istappen på, og kast Glacius på den for at aktivere den.

Den anden terning er ikke så tilgængelig. For at afsløre det, skal du bruge en ildtrolldom til at tænde en lille skål foran en statue i venstre side af rummet. Når den er tændt, vil du være i stand til at flytte blokken til platformen med flammeikonet og kaste enten Confringo eller Incendio på den. Når begge blokke er aktiveret, åbnes dørene.

Sådan passerer du den skiftende gulvfælde

Det næste rum har nogle flere fjender at rydde, men det virkelige problem er en fælde på anden sal, der teleporterer dig væk, hvis du forsøger at krydse den. Kast Revelio for at fremhæve den del af gulvet, der er fanget for at undgå at udløse det, og slå det med en Arresto Momentum-trollformular for at gøre det sikkert at krydse.

Sådan løses det andet blokpuslespil

Dette sidste rum har et sidste blokpuslespil, der skal løses. Denne gang er begge terninger, du skal bruge, skjult, men det er løst på samme måde som før.

Relaterede indlæg  The Sims 3 cheats: Hver snydekode og life hack, du har brug for

Den første blok er oppe på en afsats til venstre i rummet, og den kan blot målrettes med Accio for at flytte den ind på platformen med fjerikonet. For at aktivere kuben skal du kaste Levioso på den.

For at finde den anden terning skal du gå gennem døråbningen på højre side af rummet og træde på en piedestal, der vil teleportere dig til et nyt rum med blokken. Saml det op med Wingardium Leviosa og gå op ad trappen, der vil tage dig tilbage til hovedkammeret. Placer den på ildplatformen, støb Confringo eller Incendio på den, og den sidste dør åbnes.

Grib alt byttet, men glem ikke at bruge din Nab-Sack på Rococo, selvfølgelig, og forlad fangehullet. Når du vender tilbage til Agnes, har du et par muligheder. Du kan returnere Rococo som lovet, bede om en belønning i bytte for Niffler eller vælge at beholde den for dig selv. Uanset hvilken du vælger, vil missionen afslutte og belønne dig med XP og Niffler Fur-Foret Hat-udstyret.