Bedste måde at spare penge på hurtigt – Top 5

Bedste måde at spare penge på hurtigt – Top 5

10. juni 2023 Slået fra Af admin

At spare er egentlig ikke en kunst – det er bare et spørgsmål om at tænke sig lidt om, træffe nogle smarte valg og holde tættere på din pung, bankkort og kreditkort. Men er der noget, der kan betragtes som den bedste måde at spare penge hurtigt?

Det tror jeg, der skriver dette. Der er måder at spare på, som har en god effekt, og som du kan begynde at bruge med det samme. Har jeg fået din opmærksomhed? Her er ikke kun den bedste måde at spare penge hurtigt, men top 5 når det kommer til effektiv opsparing!

Toplisten (selvfølgelig meget subjektiv, men den kan nok fungere for alle):

  • Køb stop
  • Spis kun hjemme/spiser kun madpakker
  • Parker bilen
  • Ryd blandt abonnementer
  • Genforhandle forsikring og lån

Købs stop

Den bedste måde at spare penge hurtigt på er selvfølgelig ikke at bruge en eneste krone. Så sparer du virkelig så meget, du kan, og det går lynhurtigt. Hvis du på en almindelig dag havde købt for eksempel en energidrik på vej til arbejde eller skole, sparer du omkring 20 kroner med det samme om morgenen! Stop alle unødvendige (ja energidrikke kan vel betragtes som unødvendige) køb og impulskøb og spar en masse fra dag 1.

Opskriften på succes i jagten på at spare er således et såkaldt ” købsstop “. Der er mange måder at sætte et købsstop på , og du gør klogt i at opstille en strategi, der virker for dig.

Nogle går all-in med ekstreme besparelser og begraver i bund og grund deres pengepung i skoven. Andre vælger at have købsfrie dage, undgår at tage turen ned i byen om lørdagen, aflyser en eller to overnatninger/kaffe i byen mv.

Forslag: Start med at tage en helt indkøbsfri dag. Lav mad med det du har derhjemme og køb ikke noget unødvendigt at spise. Køb heller ikke nogen apps eller indhold i apps, og fravælg enhver form for spil. Prøv hvordan det føles. Det er vist ikke så besværligt!

Spis kun hjemme/spis kun madpakker

Mad er som bekendt en stor udgift for alle husstande, og det er en udgift, som man naturligvis ikke helt kan fjerne. Det er dog udmærket muligt at skære en del ned på omkostningerne. Den absolut bedste måde at spare penge hurtigt på, når det kommer til mad, er kun at spise derhjemme og kun spise ud af madpakken.

Relaterede indlæg  Hvad betyder udbytteaktier? Trin for trin guide.

Det betyder, at du skal springe frokosten ude med kollegaerne, middage ude og takeaways som pizza og lignende. I dag, hvis du spiser ude til frokost to gange om ugen, kan du spare omkring 200 kroner direkte på en uge. På kort sigt bliver det ikke meget, men på langsigt vil det være op til 10.000 kroner om året.

Parker bilen i en dag eller en uge

Har du en bil, er du bekendt med, at det kan koste meget både at køre og eje. Selvom det bare er parkeret dag efter dag, koster det penge på grund af forsikringer, afskrivninger, slitage og eventuelt parkeringsomkostninger. Kører du også den, tikker kronerne rigtig hurtigt afsted.

Dette er ikke en artikel, der fortaler for, at du skal af med din bil, men du kan forestille dig, at hver kilometer, du kører, koster meget i brændstof.

Hvis vi siger, at du kører på arbejde 5 km ensrettet med kold motor fem gange om ugen, vil brændstofomkostningen være 100 kroner. Lader du bilen stå i en uge, har du derfor sparet 100 kr. Men hvordan kommer du på arbejde?

Alternativerne er naturligvis offentlig transport, cykling og gang. Min idé om at spare ved at parkere bilen er baseret på, at du vælger (kan vælge) en cykel eller at gå.

Ryd mellem abonnementer og abonnementer

Indkøb fryser, nedskæringer på madkontoen og cykling/gå i stedet for biler har en øjeblikkelig effekt. Kort sagt, du er rigere i dag, end du var i går. Disse tips er således givet i en topliste over den bedste måde at spare penge hurtigt.

Kigger man lidt op og ser på den kommende måned, er der gode muligheder for at spare penge ret hurtigt. Hvis du udnytter mulighederne, kan du så “spare gratis ” måned efter måned. Det handler om at slippe af med abonnementer.

Nu er vi jo alle forskellige, og der er ingen “gennemsnitsperson” at tage udgangspunkt i, men jeg gætter på, at man har mindst et par abonnementer, der tikker med udgifter hver måned. Det kan for eksempel handle om Netflix, HBU, Storytel og abonnementer i App Store . Kan du springe nogen af ​​disse over? Kan du dele med en ven? For nogle kan dette tip være den bedste måde at spare penge hurtigt.

Relaterede indlæg  Er det en god ide at låne penge ud til venner? Hvordan får du dine penge tilbage. Trin for trin

Forhandle og samle forsikringer samt lån

Den sidste ting, jeg vil dække i denne topliste over bedste måder at spare penge hurtigt, handler om driftsomkostninger på længere sigt. Du har med garanti mindst én forsikring (husforsikring eller villahusforsikring).

Måske har du også bilforsikring, børneforsikring, kæledyrsforsikring, motorcykelforsikring, ulykkesforsikring eller andet, der tikker. I dag findes der utallige forsikringsselskaber, som du kan henvende dig til, og du har alle muligheder for at spare penge ved at skifte. Det kan være alt mellem et par tiere til flere hundrede kroner. Du sparer ikke penge med det samme, men du vil spare penge måned efter måned i fremtiden.

Det samme gælder for lån, uanset om det drejer sig om realkreditlån, privatlån eller kreditter. Også her har du mange aktører at vælge imellem og du har alle muligheder for at forhandle renter og vilkår. Finder du billigere alternativer til det, du har i dag, vil du i fremtiden gå plus hver måned i forhold til nu! For dig med mange lån kan dette være den absolut bedste måde at spare penge hurtigt både nu og senere.

Resumé – Bedste måde at spare penge hurtigt

Jeg håber, du har nydt at læse denne artikel om de bedste måder at spare penge hurtigt. Som det er blevet klart, er der alle muligheder for at komme i gang med det samme i dag med at spare penge. Du kan spare op til hundrede eller mere i dag.

Hvad siger du om den bedste måde at spare penge hurtigt?