WhatsApp lader dig nu redigere beskeder i 15 minutter efter at have sendt dem

WhatsApp lader dig nu redigere beskeder i 15 minutter efter at have sendt dem

23. maj 2023 Slået fra Af admin

Funktionen lanceres globalt.

Chattjenesten WhatsApp har netop gjort det nemmere at rette små fejl og tastefejl efter at have sendt beskeder.

Den Meta-ejede beskedtjeneste har netop annonceret en ny redigeringsfunktion, der giver brugerne mulighed for at rette eventuelle fejl efter at have sendt en besked. Alt du skal gøre er at trykke længe på en sendt besked og se efter knappen Rediger.

Hvad er fangsten? Redigeringsfunktionen er kun tilgængelig i 15 minutter efter afsendelse af en besked. Derudover indeholder redigerede meddelelser en tydelig markering for at angive deres status. Med andre ord er den person, du sender beskeder, fuldt ud klar over, at du har tullet med.

Det 15-minutters redigeringsvindue

Dette svarer til, hvordan Apple håndterede sin beskedredigeringsfunktion sidste år.

Det 15-minutters redigeringsvindue betyder, at dette er et fantastisk format til at rette stavefejl, men ikke den bedste måde at fjerne hele tråde på efterhånden. Du vil sandsynligvis savne vinduet.

Chattjenesten har længe tilbudt en slettefunktion, der fjerner hele beskeder, men denne erstatter det slettede indhold med en “besked blev slettet”. Redigeringsfunktionen ser lidt pænere ud i feedet.

Relaterede indlæg  Hvad betyder DTB? Det dukker op på tiktok, WhatsApp mm.

WhatsApps nye redigeringsfunktion begynder at rulle ud i dag

WhatsApps nye redigeringsfunktion begynder at rulle ud i dag, men dette er en niveaudelt global udgivelse, så det kan tage et par uger, før din app får opdateringsmeddelelsen.
WhatsApp har haft travlt med at tilføje værktøjer til appen, såsom en ny chatlåsfunktion til at beskytte samtaler mod potentielle indgribere.
Messaging-giganten afslørede også for nylig en kurateret nyhedsbrevsfunktion, der hjælper brugere med at oprette forbindelse.

Hvad er WhatsApp? Sådan bruger du appen, tips, tricks og mere