Tredjeparts Reddit-apps er ude: Farvel til Apollo

Tredjeparts Reddit-apps er ude: Farvel til Apollo

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Reddit-brugere har protesteret mod hjemmesidens seneste beslutning om API-gebyrer. Disse protester ændrede dog ikke bestyrelsens mening, og det er nu tid til at sige farvel til tredjeparts-apps som Apollo og RIF. Hjemmesidens seneste API-politik gjorde det umuligt for disse apps at overleve.

Ændringerne, som ville gøre det mere udfordrende for tredjepartsapps at få adgang til Reddit-data, har fået hård kritik fra moderatorer og brugere. Selvom administrerende direktør for Reddit hævder, at alt er i orden, modtog de trusler fra hackere

Apollo, RIF og mange andre tredjeparts Reddit-apps vil stoppe driften

Apollo var blandt de mest kendte tredjepartsapplikationer, der skulle fjernes. Reddit ønskede at opkræve $12.000 for hver 50 millioner API-anmodninger, hvilket ville have krævet Apollo-udvikler Christian Selig til at betale dem $20 millioner årligt.

Den 18. april meddelte Reddit, at det ville ændre sin API’s adgang. En væsentlig ændring var implementeringen af ​​en abonnementsmodel for tredjepartsapps. Nogle af de mest kendte tredjepartsapplikationer, inklusive “Apollo” og “RIF”, blev tvunget til at lukke ned som følge af hjemmesidens beslutning om at øge omkostningerne til dets API betydeligt.

Relaterede indlæg  Sådan får du adgang til og gendanner Reddit chathistorik

Det er hovedbegrundelsen for Reddit API-protesten, fordi den på en måde vil ændre nogle etablerede praksisser og forhindre brugere i at bruge to af de mest kendte tredjepartsprogrammer.

“RIF lukker ned den 30. juni 2023 som svar på Reddit Incs API-ændringer og deres fjendtlige behandling af udviklere, der bygger på deres platform,” sagde Reddit Is Fun-udviklere i deres indlæg for at meddele, at de lukker applikationen. RIF var Android-ækvivalenten til Apollo, hvilket gjorde det nemmere for brugerne at surfe på applikationen og bruge bedre tid.

Mere end 2.600 subreddits er stadig sorte på trods af presset. r/ModCoord-brugere fortsætter med at dele deres erfaringer med at modtage truende beskeder fra Reddit. Reddit er endda blevet beskyldt for mobning af nogle brugere.

Nogle Reddit-apps fra tredjeparter vil fortsætte med at fungere, men begge vil have en omkostning til at dække Reddits API-gebyrer. Men når ændringerne træder i kraft den 5. juli, vil Reddits API-begrænsning af NSFW-indhold stadig være gældende for alle tredjepartsapps, der stadig er tilgængelige.