The Sims 4 Growing Together : Tema babyshower – Danmark

The Sims 4 Growing Together : Tema babyshower – Danmark

28. april 2023 Slået fra Af admin

Fejr en ny tilføjelse til familien med en babyshower!

I The Sims 4 Growing Together kan simmere fejre en ny tilføjelse til familien ved at være vært for et socialt barnedåbsbegivenhed. Lær alt om denne sociale begivenhed i vores guide! Vi vil guide dig gennem, hvordan du starter denne begivenhed, begivenhedens mål og alle de belønninger, du kan få fra denne begivenhed. Vi vil hjælpe dig med at sikre, at alle dine babyshower i The Sims 4 Growing Together bliver en succes på guldniveau!

Babyshower i The Sims 4, der vokser sammen

For det første, for at afholde en babyshower-begivenhed, skal du få enhver voksen simmer i din husstand til at bruge Social-appen på deres mobiltelefon til at starte en social begivenhed. Vælg Baby Shower-begivenheden øverst på listen, og beslut dig for, om du vil lave en målbegivenhed eller ej. Målbegivenheder kommer med begivenhedsmål at gennemføre og belønninger for at afslutte begivenheden på bronze-, sølv- eller guldniveau. Hvis du ikke markerer afkrydsningsfeltet for en målrettet begivenhed, vil babyshoweren være en generisk begivenhed uden mål og ingen belønninger. Hvis Seasons er installeret, kan målrettede begivenheder ikke afholdes på en helligdag.

Når du har valgt babyshower-begivenheden, skal du vælge de kommende forældre, gæstelisten og restauratøren og mixologen, hvis du vil ansætte disse roller. En babyshower skal have mindst 1 ventende forælder og 2 gæster. Lejeroller er valgfrie. Vælg derefter stedet for festen.

Du behøver ikke at have en gravid simmer i din husstand for at holde et barnedåb. Enhver voksen kan til enhver tid være vært for en babyshower. Dette gør det muligt at adoptere forældre eller forældre, der har valgt at få en videnskabsbaby, for også at fejre deres nye barn.

Relaterede indlæg  The Sims 4: Ny opdatering! (26. april 2023)

Sims 4 vokser sammen: Baby Shower-mål

Når arrangementet starter, dukker gæsterne op på pladsen, og alle involverede i arrangementet skifter til deres festdragt. Hvis du vælger ikke at have en målrettet begivenhed, er du fri til at gøre, hvad du vil, indtil begivenhedstimeren slutter. Men hvis du vælger en målrettet begivenhed, er der nogle unikke mål at nå.

Hovedmål: Tal om babyen

Andre mål:

 • Tak en gæst for at komme
 • Fortæl sjove historier
 • Del babygaver
 • Sus om ny baby
 • Tillykke til den kommende forælder
 • Snup en drink
 • Tag et billede
 • Brug festkanoner
 • Dans

Nye interaktioner vil være tilgængelige på Sims under begivenheden, som vil hjælpe dig med at fuldføre nogle af ovenstående begivenhedsmål.

Gæster kan selvstændigt give de kommende forældre en babygave i denne Sims 4 Growing Together sociale begivenhed. Gaven vil være en genstand til et spædbarn. Eventuelle babygaver modtaget under begivenheden vil være i din simmers inventar eller husstandens inventar, afhængigt af varen. Du kan også få ethvert andet husstandsmedlem til at give en babygave til de kommende forældre. Klik på de kommende forældre og vælg Køb en babygave, hvis du ikke allerede har en babygave at give dem. Klik derefter på dem og vælg Giv en babygave.

Du vil også finde nogle andre nye interaktioner om kommende forældre under en babyshower-begivenhed.

 • Lykønske! – Venlig > Komplimenter
 • Gush Om New Baby – Venlig > Small Talk
 • Gæt ny babys fremtidige karriere – venlig > Small Talk
 • Foreslå et babynavn – Venligt > Smalltalk

Konfetti kaos!

For at bruge festkanonen i The Sims 4 Growing Together skal du købe den hos Byg/Køb og placere den udendørs væk fra andre genstande! Kanonen er meget brandfarlig og vil starte en brand, hvis den sættes af indendørs eller i nærheden af ​​andre genstande. Hvorfor er en konfettikanon så brandfarlig? Vi aner ikke, men det er det.

Relaterede indlæg  The Sims 4 cheats: Hver snydekode og life hack, du har brug for

Klik på kanonen for at affyre konfetti i luften. Husk, at kanonen har en chance for ikke at skyde ordentligt. Som udgangspunkt skal du bruge festkanonen på eget ansvar. Det har potentialet til at sende et vellykket babyshower ud i absolut kaos meget hurtigt.

Uanset hvilken farveprøve du vælger til kanonen, vil den altid affyre flerfarvet konfetti. Så der er ingen mulighed for kun pink eller blå konfetti til afsløring af køn.

Baby Shower-belønninger

Selvfølgelig vil du gerne stræbe efter at afslutte en Sims 4 Growing Together babyshower-begivenhed på guldniveau. Belønningen for at gennemføre begivenheden med bronze eller sølv er ikke stor. Det er bare billigt ranglelegetøj, du nemt kan købe hos Build/Buy for et par simoleoner. Men at afslutte en babyshower-begivenhed på guldniveau låser op for en ny genstand til din nyfødte baby.

 • Bronzebelønning: Cute Critter Rattle
 • Sølvbelønning: Some-Bunny Loves You Rattle og Cute Critter Rattle
 • Guldbelønning: Baby Bliss Bassinet, Some-Bunny Loves You Rattle og Cute Critter Rattle

Desuden er Baby Bliss Bassinet en belønning, der kun kan låses op ved at gennemføre en babyshower-begivenhed på guldniveau. I betragtning af den ynkelige mangel på bassinets i The Sims 4 er dette naturligvis en ret stor belønning, der er værd at få. Desuden er bassinet til nyfødte (ikke spædbørn) og kommer i 12 farveprøver.