Squid Game sæson 2 & 3: Alt hvad vi ved indtil videre

Squid Game sæson 2 & 3: Alt hvad vi ved indtil videre

23. maj 2023 Slået fra Af admin

Squid Game er officielt et af de største Netflix-shows nogensinde! I dens første måned så mere end 100 millioner husstande den første sæson af serien, ifølge Netflix.

Squid Game havde premiere på Netflix fredag ​​den 17. september 2021. Efterhånden som flere seere tuner ind på Netflix og afslutter den nye Netflix originale serie, vil alle gerne vide, hvornår Squid Game sæson 2 udgivelsesdatoen vil være. For at sikre dig, at du bliver holdt opdateret om alt, hvad Squid Game sæson 2 har , delte vi alt, hvad vi ved om den nye sæson og Netflix’ planer for Squid Game sæson 2!

Vi opdaterer denne historie, efterhånden som vi lærer mere om Squid Game sæson 2. Den seneste opdatering var tirsdag den 25. april 2023.

Squid Game sæson 2 seneste nyheder

Vi delte de seneste Squid Game sæson 2-opdateringer nedenfor:

  • Produktionstidslinjen for Squid Game sæson 2 er faldet på plads. Ifølge stjernen Lee Jung-jae starter produktionen af ​​Squid Game sæson 2 i sommeren 2023 og vil vare omkring 10 måneder
  • Ligesom Stranger Things sæson 5, kommer Squid Game sæson 2 ikke til Netflix i 2023
  • Netflix laver også et Squid Game -tema realityshow, og det var måske en ” katastrofe “
  • Squid Game sæson 2 er fornyet til sæson 2 på Netflix

Squid Game sæson 2 er i gang

Der er ingen tvivl om, at Squid Game sæson 2 kommer til at ske på Netflix. Serien blev officielt fornyet i juni 2022, hvilket slet ikke er overraskende i betragtning af hvor vellykket den første sæson var.

Siden den første sæson havde premiere og fanget i mainstream, har alle spurgt skaberen Hwang Dong-hyuk om sæson 2.

Hwang Dong-hyuk delte tanker om sæson 2 med The Hollywood Reporter :

Men der er nogle andre historier i serien, som ikke er blevet behandlet. For eksempel historien om politibetjenten og historien om hans bror, Frontmanden. Så hvis jeg ender med at skabe sæson to, vil jeg gerne udforske den historie – hvad sker der mellem de to brødre? Og så kunne jeg også gå ind i historien om den rekrutterer i kulør, der spiller spillet ddakji med Gi-hun og giver ham kortet i første afsnit. Og selvfølgelig kunne vi gå med Gi-huns historie, mens han vender tilbage, og udforske mere om, hvordan han vil navigere gennem sit opgør med de mennesker, der designer spillene. Så jeg ved det ikke endnu, men jeg vil bare sige, at der er en masse muligheder derude for sæson to historielinjer.

Vi har åbenbart ikke nogen faste detaljer om sæson 2-plottet, men under et nyligt interview afslørede stjernen Lee Jung-jae, der spiller Seong Gi-hun, at frontmanden vender tilbage og kan spille en mere central rolle i anden sæson, som vil have en hævn-centreret plotline.

Relaterede indlæg  Spoilerfri film anmeldelse: "The Super Mario Bros. Movie". - Se dansk trailer her

Squid Game sæson 2 optages i sommeren 2023

Under interviewet med Ilgan Sports afslørede Jung-jae, at Squid Game sæson 2 endelig begynder optagelserne til sommer! Han foreslog, at den anden sæson kunne tage endnu længere tid at filme end sæson 1, fordi den vil være meget større i omfang.

Her er hvad Jung-jae har delt om Squid Game sæson 2:

“Under alle omstændigheder vil ‘Squid Game 2’ begynde optagelserne om sommeren, og optagelserne vil sandsynligvis vare i omkring 10 måneder. Vi arbejdede også på sæson 1 i omkring 10 måneder, men det var med forsinkelser forårsaget af COVID-19. Men da sæson 2 vil være større i skala, vil det sandsynligvis tage længere tid at gennemføre.”

Hvis produktionen starter i sommeren 2023, slutter den formentlig først i foråret 2024.

Squid Game sæson 2 udgivelsesopdateringer

Der kommer til at vare lang tid, før vi ser Squid Game sæson 2 på vores skærme. Fans har allerede ventet i mere end et år, siden den første sæson debuterede i september 2021, men forventer mindst et år eller mere i ventetid, før den anden sæson udkommer.

Da sæson 2 ikke starter optagelserne før sommeren 2023 og potentielt kan tage 10 måneder eller længere at færdiggøre, er der odds, at vi ikke kommer til at se den på Netflix før i slutningen af ​​2024 eller endda i 2025. Jung-jae sagde den første sæson tog 10 måneder på grund af COVID-19-forsinkelser, så man skulle tro, at anden sæson ville tage kortere tid, men han sagde også, at sæson 2 kunne tage længere tid på grund af dens størrelse.

Relaterede indlæg  Se klippet her: Nicolas Cages Superman version, bliver en del af "The Flash" filmen.

For et Netflix-show er 10 måneder en ret lang produktion. Så må vi antage, at der vil være mindst seks måneder til til postproduktion og promovering. Du ved, at Netflix også vil promovere sæson 2 af Squid Game .

Hvis produktionen løber ind i 2024, er der dybest set ingen måde, at vi ville nå at se Squid Game sæson 2 i midten af ​​2024. Indtil videre bør vi forvente at se Squid Game sæson 2 i slutningen af ​​2024. Vi kunne se Netflix udgive Squid Game sæson 2 i oktober, november eller december, og det ville være et kæmpe hit for streaming-netværket.

Der er selvfølgelig en chance for, at tingene kan gå glat, og vi kan se den nye sæson før, men jeg tror ikke, det er det, der kommer til at ske.

Udgivelsesforudsigelse: Sent i 2024

Er Squid Game sæson 3 i gang?

Der har været rygter om Squid Game sæson 3 siden 2021. Det er svært at sige, hvor de startede, men i september 2022 jokede Squid Game- skaberen Hwang Dong-hyuk med, at han ville have Leonardo DiCaprio med til sæson 3 af serien.

Lige nu har Netflix ikke offentligt annonceret planer for Squid Game sæson 3. Men lad os være virkelige et øjeblik: Squid Game er det største Netflix-show hver for sig! Der er ingen tæt på, der er nær så populær som Squid Game. Så bare man ser på det store billede, vil Netflix sandsynligvis bestille Squid Game sæson 3, så længe Hwang Dong-hyuk er klar til at lave det.

Hvor mange sæsoner af Squid Game er der?

Der er kun én sæson af Squid Game på Netflix, fra april 2023. Men der kommer mere i fremtiden, da Netflix har fornyet det for en anden sæson og endda bestilt et reality-show med en præmis der ligner programmet.