Sådan sletter du din Google Bard Chat-historik

Sådan sletter du din Google Bard Chat-historik

15. juli 2023 Slået fra Af admin

Google udgav for nylig en enorm opdatering til Bard , der tilføjede flere nye funktioner såsom regional sprogsupport, Google Lens-integration, nylige chats og mere. Især muligheden for at fortsætte de seneste chats er interessant, da Google gemmer dine chats for at forbedre Bard og også informerer brugeren om, at menneskelige anmeldere kan få adgang til dem for at forbedre oplevelsen.

Google beder også brugere om ikke at dele fortrolige og følsomme oplysninger om Bard. Og for at være forsigtig foreslår vi, at du sletter din Google Bard-chathistorik og slår Bard-aktivitet fra permanent . Du vil ikke have, at nogen læser din private chat med Bard, vel? Så følg vores selvstudie og lær, hvordan du sletter din Google Bard-chathistorik.

Sådan sletter du dine Google Bard Chats

1. For at slette din Google Bard-chathistorik skal du åbne Bard ( besøg ) og klikke på hamburgermenuen i øverste venstre hjørne.

2. Dernæst finder du dine Google Bard-chat i venstre sidebjælke.

Relaterede indlæg  Hvad er Google Bard? Sådan bruger du ChatGPT's rival

3. Hold musen over den chat, du vil slette, og klik på 3-punktsmenuen .

4. Vælg nu indstillingen ” Slet “.

5. Der vises nu en dialogboks på skærmen. Klik på ” Bekræft ” for at slette Google Bard-chatten.

Sådan stopper du med at gemme Google Bard-aktivitet permanent

Du kan også ændre en nøgleindstilling, der forhindrer Google i at gemme alle dine Bard-aktiviteter permanent. Og sådan fungerer det:

1. Start Google Bard ( besøg ), og klik på knappen ” Aktivitet ” i øverste højre hjørne.

2. Klik derefter på ” Bard-aktivitet “.
3. Slå her “Bard-aktivitet” fra . Dette forhindrer Google i at indsamle din IP-adresse, placeringsdata, prompter, svar osv., mens du bruger Bard.

4. Du kan også slette al din eksisterende Bard-aktivitet. Klik på knappen ” Slet “.

5. Vælg her ” Altid ” for at vælge al din Bard-aktivitet, der er gemt indtil nu.
6. Klik nu blot på ” Slet ” for at fjerne alle dine Bard-aktiviteter fra Googles server.
7. Endelig kan du ændre indstillingen ” Auto-slet ” til 3 måneder. Klik på “Slet automatisk”.
8. Skift tidsperioden til minimum ” 3 måneder ” og klik på “Næste”. Det betyder, at alle dine Bard-aktiviteter, der er ældre end tre måneder, slettes automatisk.
9. Klik til sidst på ” Bekræft “, og dine ældre Bard-aktiviteter (chats og relaterede data) vil blive fjernet fra Googles server.