Sådan laver du en spand i Minecraft

Sådan laver du en spand i Minecraft

28. juli 2023 Slået fra Af admin

Minecraft er et sandkassespil rettet mod overlevelse og kreativitet, og en af ​​de største drivkræfter er “værktøjerne” i spillet. De giver dig mulighed for at samle dyrebare materialer, som derefter kan bruges til at lave bedre værktøjer, våben og rustninger, der gør det meget nemmere at overleve i en Minecraft-verden. Desuden er disse værktøjer essentielle til at samle forskellige bygge- og dekorative blokke, som du bruger til at bringe dine husideer ud i livet i Minecraft . Hvert enkelt værktøj har en holdbarhed, så du får mere realistiske udfordringer under spillet. Der er dog en genstand, der fungerer som et værktøj, men som ikke har holdbarhed. Ja, vi taler om en spand. Ingen Minecraft-spiller kan forestille sig at spille spillet uden en bøtte, så lad os se, hvordan du nemt kan lave en bøtte i spillet lige nu.

Bucket er en ret nyttig genstand i Minecraft. Spillere kan enten lave en spand eller finde den i deres verdener. Denne genstand har et par funktioner, der er afgørende for progression og gameplay. Hvis du allerede ved, hvordan du får fat i en spand, så spring til det sidste afsnit af artiklen, hvor vi diskuterer de forskellige anvendelser af en spand i Minecraft.

Sådan laver du en spand i Minecraft

At lave opskrift på en Minecraft-spand er billigt og nemt, alt hvad du behøver er tre jernbarrer . Jern er en almindelig kostbar malm. Jernbarrer genereres også i nogle strukturers kister og i den nedgravede skattekiste. 

Når det er sagt, følg håndværksopskriften nedenfor for at lave en bøtte i Minecraft:

1. Først skal du skaffe jernmalm (se billedet for at identificere, hvordan det ser ud). 

2. Smelt derefter jernmalmen i en Minecraft-ovn for at få jernbarrer. Hver malmblok genererer en enkelt barre.

3. Åbn nu håndværksbordet i Minecraft og placer jernbarerne, som beskrevet nedenfor.

4. Placer først en jernbarre i midtercellen i den midterste række. Placer derefter en jernbarre på hver side af den første række, og lad den midterste celle være tom.

Relaterede indlæg  Sådan opsætter du en Minecraft server på Linux

Spanden har en fast håndværksopskrift i Minecraft, så du skal placere jernbarren på deres angivne steder i håndværksbordet.

Hvor finder man en spand i Minecraft

Bucket er ikke en almindelig del af byttet i de fleste strukturer, men det optræder visse steder. Du kan finde en spand i brystet af følgende strukturer i Minecraft:

  • Dungeons
  • Villages – Bucket har en chance for at generere i en savannehuskiste
  • Woodland Mansions – Bucket er en del af de tilfældige byttekister

Forskellige anvendelser af spand i Minecraft

Bucket er en ikonisk genstand i Minecraft. De fleste spillere kan ikke engang forestille sig at spille uden det, da det gør spillet nemmere og endda giver os mulighed for at nå bestemte mål. Lad os nu fokusere på alle de anvendelser, en spand har i Minecraft.

1. Bær væsker i Minecraft

Du kan nogle gange overse denne simple mekaniker, men at bruge en spand til at flytte væskekildeblokke rundt er en af ​​de vigtigste evner, spillere har i Minecraft. Ved at øse vand kan du plante frø og dyrke afgrøder, hvor du vil, flytte udvalgte genstande rundt med vandstrømme, lave obsidian og skabe brostensgeneratorer og meget mere.

Hvorimod at bære lava i en spand giver dig mulighed for at bruge den bedste brændstofkilde i spillet, lave dræberkamre til automatiske farme, såsom en jernfarm i Minecraft , og lave dumme pranks på dine serverkammerater. For at samle væsker op, skal du blot højreklikke på deres kildeblokke med en spand udstyret.

2. Fang Aquatic Mobs i Minecraft

Når du fylder en spand med vand, kan du bruge den til at fange forskellige vandlevende mobs i spillet. Disse omfatter fisk, som torsk, laks, tropiske fisk og pufferfish, som du vil få en taktisk fiskerifremgang i Java Edition . Derudover kan du også øse op og tæmme en axolotl , så du kan plyndre og havmonumentet sammen.

Hvis du er en samler, kan du bruge spanden til at fange en haletuds og transportere den til et andet sted, så du kan få forskellige typer frøer i Minecraft . For at samle disse dyr skal du højreklikke på dem, mens du holder en vandspand.

Relaterede indlæg  Minecraft uldfarver: Sådan farves uld i Minecraft

3. Tag Powder Snow op i Minecraft

Puddersne er en unik blok tilføjet i Minecraft 1.17. Det er ikke solidt, og når du er inde i det, vil du begynde at tage langsom fryseskader, der ligner drukning. Denne blok har nogle meget fede egenskaber, der giver os mulighed for at bruge den i specifikke gårddesigns, såsom en frølysfarm . Du kan nemt samle puddersneen ved at højreklikke på den, mens du holder en spand.

4. Malkning af køer, mushrooms og geder

Hvis du ikke var klar over det, kan du malke køer, mooshrooms og geder ved hjælp af en spand i Minecraft. Udover at blive brugt til at lave kage er mælkespande essentielle, fordi de fjerner alle statuseffekter, som spillere har på det tidspunkt. Dette inkluderer Minecraft-eliksirernes effekter, såvel som andre, såsom et dårligt varsel eller minetræthed.

Hvis du har oprettet din base i nærheden af ​​en landsby i Minecraft , er det en god idé at opbevare en spand mælk i din ender-kiste for at undgå razziaer i området. For at indsamle mælk fra disse dyr skal du højreklikke på dem med en spand valgt.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du stable spande i dit inventar i Minecraft?

Ja og nej. Tomme spande kan stables op til 16. Men alle de fyldte spandetyper stables ikke.Kan du smelte spande og få jern tilbage fra dem i Minecraft?

Nej, du kan ikke lugte spande i Minecraft.