Minecraft: Sådan får du kaktus i minecraft

Minecraft: Sådan får du kaktus i minecraft

14. juli 2023 Slået fra Af admin

Minecraft er et sandkassespil fyldt med forskellige blokke, som spillere kan dyrke, bygge med eller bruge på andre måder. Blandt dem er planteblokke, som er både dekorative og funktionelle. Du er sikkert bekendt med sukkerrør, da vi kan dele det op i papir i Minecraft og lave fyrværkeri for at booste rundt med elytraen . Der er også den fantastiske bambus, som vi kan forvandle til bambustræ i Minecraft 1.20 . Men i denne guide tager vi en tur til ørkenen og lærer om kaktus, en af ​​de interessante planteblokke i Minecraft. Vi vil også forklare, hvordan man finder kaktus i Minecraft.

Hvad er kaktus i Minecraft?

Cactus er en planteblok i Minecraft med nogle ret interessante mekanikker. Som du måske har gættet, som i den virkelige verden, har kaktusplanter i Minecraft også pigge, der langsomt beskadiger spilleren eller enhver pøbel, der kommer i kontakt med den. Selvom rustning beskytter dig mod denne skade, bliver den også beskadiget i processen. En af de mærkeligste egenskaber ved en kaktus er, at den sletter elementer .

Kaktussen virker på samme måde som lava, da enhver genstand, der kastes på den, fordampes øjeblikkeligt. Og ja, selv netherite genstande og udstyr, det stærkeste materiale ifølge Minecraft-læren, har ikke en chance mod denne stikkende plante.

Kaktussen har også specifikke regler, når det kommer til at plante den. Du kan kun placere den på sand, rødt sand, mistænkeligt sand eller andre kaktusser . Desuden kan du ikke længere placere nogen anden blok direkte ved siden af ​​kaktusen i Minecraft. Når en ny kaktusblok vokser, vil den straks gå i stykker, hvis der sidder en blok fast på siden. Dette er en afgørende mekaniker, da kaktusfarmen udelukkende fungerer på grund af det.

Relaterede indlæg  Minecraft virker ikke: Sådan fisker du det - Trin for trin.

Hvor kan man finde kaktus i Minecraft

Cactus er en blok, der kun findes i tørre biomer i din Minecraft-verden. Dit bedste bud er at tjekke den nærmeste ørkenbiome , da det er et fantastisk miljø for denne vedvarende plante. Det er faktisk den eneste måde, hvorpå du kan skelne et ørkenbiom fra en stor strand, fordi du ikke kan støde på kaktusser på en strand.

Desuden er et andet sted, du bør tjekke ud, Badlands-biomet i Minecraft. Selvom det er langt mere almindeligt i ørkenerne end i badlands.

Du kan mine en kaktusblok med ethvert værktøj eller hånd, og du tager ikke skade, mens du gør det. Her er et lille tip til at knække kaktusser , hvis du knækker den nederste kaktusblok, vil kaktuserne ovenover gå i stykker af sig selv, så du behøver ikke at knække hver enkelt individuelt og heller ikke risikere at miste nogen ting, når du falder på den nederste kaktus blok.

Derudover, hvis du er heldig og har fundet en iglo med kælder, vil du finde en pottekaktus derinde. Kaktusser i potter og kister kan også dannes i nogle ørkenlandsbyhuse, selvom du sikkert allerede har fundet en vild kaktus på det tidspunkt. Men hvis du ikke kan finde nogen af ​​disse biomer, så frygt ikke, for en omvandrende handelsmand kan sælge det til dig for tre smaragder.

Relaterede indlæg  Minecraft Guide: Hvad spiser kameler i Minecraft - Fuld guide

Bedste anvendelser af kaktus i Minecraft

Kaktus har et par unikke anvendelser, og det er en god idé at begynde at samle denne planteblok i starten. Lad os springe ind i alt, hvad du kan gøre med kaktusblokke.

Fremstilling af grønt farvestof

Hvis du vil farve blokke som terracotta, glas, betonklodser, Minecraft senge eller få farvet uld fra de farvede får, skal du bruge alle farvestofferne i Minecraft . Så en af ​​dem er det grønne farvestof, og den eneste måde at få det på er ved at smelte en kaktus i en Minecraft-ovn . Du får ikke kun grøn farve, men også nogle erfaringspoint. Og takket være den uendelige lava-generation, kan du lave en ovn XP-farm, som vil være praktisk, især på Bedrock Edition.

Ofte stillede spørgsmål

Kan du bruge knoglemel på kaktus i Minecraft?

Nej du kan ikke. Nogle planter som kaktus, sukkerrør og bambus (på Java Edition) kan ikke dyrkes med benmel.

Kan kaktus vokse uden vand i Minecraft?

Ja, kaktus vokser fint uden vand eller lys, så du kan også placere den under jorden.