Hvornår udkommer iPad Mini 7? Nedtællingen er begyndt

Hvornår udkommer iPad Mini 7? Nedtællingen er begyndt

8. oktober 2023 Slået fra Af admin

Det er et stykke tid siden, at Apple kom med nye iPad udgivelser, men ventetiden lakker endelig mod enden. Ifølge kilder er Apple klar til at introducere et væld af friske iPad modeller i de kommende måneder, herunder den længe ventede iPad Mini 7 og to helt nye iPad Air-modeller.

På trods af rygter om endnu en begivenhed for nye Macs og iPad-modeller efter iPhone 15-annonceringen , valgte Apple at udskyde M3-chippen til begyndelsen af ​​næste år, hvilket signalerede, at nye iPad-modeller vil blive forsinket sammen med opgraderede Macs. I øjeblikket arbejder Apple angiveligt på to iPad Air-modeller og en opdateret iPad Mini 7.

Lad os dykke ned i, hvad vi ved indtil videre.

Den længe ventede iPad Mini 7

Der er forskellige rygter om udgivelsen af ​​nye iPad-modeller. Specielt forventes virksomheden at lancere OLED iPad Pro-modeller med M3-chips næste år. Det forlyder dog, at iPad Mini 7 og iPad Air 6 udkommer senere i år. Kilder tæt på 9to5mac siger, at den nye iPad Mini 7 kan blive frigivet i de kommende måneder, og nye iPad Air-modeller kan også blive annonceret.

Sidste år udtalte en brancheanalytiker, at Apple arbejdede på at lancere iPad Mini 7 senere i år. Der er også mulighed for, at iPad Mini 7 kan blive annonceret i begyndelsen af ​​næste år. Det menes, at den nye iPad mini-model kan have det nuværende design, men kan være udstyret med en hurtigere chip. Vi forudser, at de sandsynligvis vil bruge Apples seneste A17 Pro-chip til at konkurrere med M-series chips til den nye iPad Air-serie.

Så hvornår er udgivelsesdatoen for iPad Mini 7? Det vil tiden vise.

 

iPad Mini 7 danmark web3zero

 

To nye iPad Air-modeller

Apple arbejder på to iPad Air-modeller og iPad Mini 7, der skal frigives senere i år. Det forlyder, at Apple ønsker at udvide iPad Air-serien og derfor muligvis vil introducere en ny model. Det vurderes, at denne nye model kan have en større skærmstørrelse.

Nye iPad Air-modeller forventes at blive drevet af Apples M2-chip, svarende til iPad Pro-modeller. De nydesignede iPad Pro-modeller vil inkludere den nye M3-chip baseret på TSMC’s 3nm-proces.

M3 iPad Pro

Ikke til at overse, en ny generation af iPad Pro er i horisonten, udstyret med M3-chippen. Denne nye iteration, identificeret som J717 og J718 for 11-tommer modellerne og J720 og J721 for de større modeller, lover forbedret ydeevne og muligheder.

Det forlyder, at Apple sandsynligvis planlægger at annoncere iPad Air og iPad Pro-modeller sammen for at bevare ydeevneforskellen mellem de to modeller. Der er dog ingen officiel information om den præcise placering af de nye modeller endnu.

Selvom denne udvikling bestemt er spændende, er det vigtigt at huske, at Apples planer kan ændre sig. Teknikgiganten er kendt for sin innovation og kan overraske os med endnu flere funktioner og innovationer, når disse nye iPads endelig får deres debut.