Hvordan surfer jeg privat på min iPhone i Safari? (inkognito)

Hvordan surfer jeg privat på min iPhone i Safari? (inkognito)

12. september 2023 Slået fra Af admin

Har du nogensinde lyst til at surfe på nettet uden at din browserhistorik bliver gemt? Eller måske vil du holde dine søgeresultater private fra andre, der måske bruger din iPhone? Hvis det er tilfældet, kan du bruge Safaris private browsing-tilstand .

Privat browsing-tilstand forhindrer Safari i at gemme de websteder, du besøger, din søgehistorik eller dine AutoFyld-oplysninger. Det betyder, at ingen vil være i stand til at se, hvad du har gennemset, medmindre du fortæller dem.

Men hvordan går man inkognito på iPhone? Lad os forklare.

Sådan går du inkognito på iPhone

Følg disse trin for at gå inkognito på iPhone:

  1. Åbn Safari
  2. Tryk på knappen Faner i nederste højre hjørne af skærmen
  3. Tryk på Privat
  4. Tryk på Udført

Din Safari-browser vil nu være i tilstanden Privat browsing. Eventuelle websteder, du besøger, eller søgninger, du udfører, vil ikke blive gemt.

Og hvis du bruger en Chromium-browser på din iPhone, kan du gå inkognito ved at:

  1. Åbn din browser
  2. Tryk på ikonet med tre prikker, der er placeret nederst eller øverst til højre på din skærm
  3.  Vælg ”Ny inkognitofane”
Relaterede indlæg  Min iPhone vibrerer tilfældigt, uden jeg gør noget. Hvad kan jeg gøre?

Dette åbner en ny fane lanceret i inkognitotilstand med en kort beskrivelse af tilstanden, som fungerer nøjagtigt på samme måde som Safaris Private Browsing-tilstand.

Kan du gøre inkognitotilstand til standard på din iPhone?

Desværre er det ikke muligt at indstille inkognitotilstand som standard browsingtilstand på en iPhone. Du kan dog stadig tage skridt til at beskytte dit privatliv, mens du surfer på nettet.

For at forhindre cookies i at spore dig, skal du gå til appen Indstillinger og vælge Safari. Rul derefter ned og skift kontakten ved siden af ​​”Bloker alle cookies” til On-positionen. Hvis du gør det, aktiveres funktionen “Forebyg sporing på tværs af websteder” automatisk.

Derudover kan du skjule din IP-adresse for sporere ved at trykke på “Skjul IP-adresse” og vælge “Fra sporere”. Dette vil hjælpe med at beskytte din onlineaktivitet yderligere mod at blive overvåget.