Hvad er forskellen mellem DALL-E og DALL-E 2?

14. oktober 2022 Slået fra Af admin

DALL-E 1 blev introduceret af OpenAI i januar 2021. Et år senere blev DALL-E 2 frigivet som den næste iteration af AI-analysefirmaets tekst-til-billede-projekt. Begge versioner er kunstige intelligenssystemer, der genererer billeder ud fra en beskrivelse ved hjælp af skrevet tekst/sprog.

Her er de vigtigste forskelle mellem Dall E 1 og Dall E 2

1. Klarhed mellem billeder og tekster + hurtige resultater:

  • DALL-E 1 genererer realistiske billeder og kunst ud fra simpel tekst. Den vælger det mest passende billede fra alle udgange for at matche brugerens krav.
  • DALL-E 2 anvender en teknik kendt som “diffusion”, som begynder med et mønster af tilfældige prikker og gradvist ændrer dette mønster, så det ligner et billede, når det genkender særlige karakteristika ved dette billede.

2. Realistiske billeder i høj opløsning

  • Den første version af DALL-E kunne kun gengive AI-skabte billeder på en tegneserieagtig måde, ofte på en enkel baggrund.
  • DALL-E 2 kan producere realistiske billeder, som viser, hvor overlegen den er til at føre alle ideer ud i livet. Billederne, der kommer fra DALL-E 2, er mere omfattende og mere detaljerede. Det er betydeligt mere tilpasningsdygtigt og også i stand til at fremstille billeder i højere opløsning.
Relaterede indlæg  Hvad er DALL-E 2? Open AIs nye kunstige intelligenssystem

3. Redigering og retouchering gjort enklere

  • DALL-E “inpaints” eller intelligently bestemte områder i et billede.
  • DALL-E 2 har langt flere muligheder, herunder muligheden for at skabe nye elementer. Den er opmærksom på resten af ​​scenen, og AI-billedgeneratoren vil inkludere ting som passende belysning, skygger og passende materialer. Den kan redigere og retouchere fotografier nøjagtigt baseret på en enkel beskrivelse. Det kan udfylde eller erstatte en del af et billede med AI-genererede billeder, der passer problemfrit med originalen.

4. Evne til at producere flere iterationer af et billede

  • DALL-E 2 har en ny funktion kaldet variationer, hvor du forsyner AI-billedgeneratoren med et eksempelbillede og genererer så mange variationer, du vil. Du kan tilføje endnu et billede, som krydsbestøver de to, og fusionerer de vigtigste dele af hver.

 

Hvad er DALL-E 2? Open AIs nye kunstige intelligenssystem