Google stopper supporten til, Gmails Basic HTML View i 2024

Google stopper supporten til, Gmails Basic HTML View i 2024

24. september 2023 Slået fra Af admin

Gmail brugere, der bruger tjenestens ældre HTML Basic View tilstand, vil ikke længere være i stand til at gøre det fra januar 2024. Den klassiske version af Gmails webgrænseflade tilbyder en enklere oplevelse, som mange af dens brugere finder mindre indviklet end den nuværende version af Google Mail på nettet.

Indtil for nylig kunne Gmail brugere få adgang til grundlæggende HTML-visningstilstand og gøre den til standardvisningstilstand på webstedet. Nye Gmail-brugere er muligvis ikke kommet i kontakt med tilstanden, da standardvisningen på Gmail ikke længere ser ud til at inkludere skift af links.

Kan ikke indstille som standard mere

Brugere kan stadig få adgang til det ved hjælp af et direkte link , men det giver ikke længere mulighed for at indstille tilstanden som standard. Enhver genindlæsning af Gmail-webstedet, for eksempel efter lukning og genåbning af browseren, vil indlæse standardvisningen.

Gmail-brugere, der foretrækker den grundlæggende HTML-visning på webstedet, kan bogmærke URL’en for at åbne den manuelt hver gang.

Muligheden for at gøre det vil blive fjernet i januar 2024. Google bekræfter udfasningen af ​​den grundlæggende HTML-visningstilstand på en supportside. Virksomheden viser ikke oplysninger om den planlagte ændring til Gmail-brugere, der bruger tilstanden, i hvert fald ikke i øjeblikket.

Google skriver: “Du kan vise Gmail på din browser i Basic HTML-visning indtil januar 2024. Efter denne dato skifter Gmail automatisk til Standardvisning”.

Grundlæggende HTML-visningstilstand URL’er, der åbner den klassiske tilstand i øjeblikket, vil automatisk blive omdirigeret til standardvisningsgrænsefladen, når ændringen lander. Google fortsætter med at forklare, at Gmail automatisk åbnes i standardvisning, hvis browseren understøttes.

Ikke-understøttede browsere indlæser muligvis ikke Gmail-webstedet længere, når standardvisningen bliver den eneste tilgængelige visningstilstand på webstedet. Google tilbyder nogle anbefalinger til Gmail-brugere, der ikke kan få standardvisning til at indlæse i den browser, de bruger. Tipsene omfatter skift til en understøttet browser, kontrol af internetforbindelsen eller brug af en anden enhed.

Derudover kan Gmail-brugere bruge Gmail-apps på deres mobile enheder eller en dedikeret e-mail-klient for at få adgang til tjenesten.

Gmails Basic HTML-visning mangler understøttelse af flere af de funktioner, som Google introducerede i nyere tid. Dette inkluderer blandt andet muligheden for at tilføje eller importere kontakter, rig formatering, stavekontrol, chat eller tilpassede “fra”-adresser.

 

sådan opdater du apple airpods