GameStop NFT samarbejder med Kiraverse Universet

GameStop NFT samarbejder med Kiraverse Universet

7. oktober 2022 Slået fra Af admin

GameStop NFT annoncerer et samarbejde med Kiraverse NFT Collection, på sin NFT marketplace.

GameStop NFT er klar til at lancerer et Web3-baseret spillested i samarbejde med Kiraverse NFT, så spillere kan tjene NFT’er, mens de spiller.

Den seneste udvikling og meddelelser indikerer dette fremskridt i forskellige blockchains. For nylig har mange NFT marketplaces samarbejdet med store firmaer for at lette NFT indtjening for deres spillere samt beskæftige sig med Web3-spil. Sådan har det været den nylige lancering af et digitalt kort mellem Sorare og Liverpool FC, med kendte spillere på førstnævntes platform.

 

Denne type forandring vil fremme forholdet mellem den fysiske verden såvel som det virtuelle rum, og bringe Web3 og NFT regionerne tættere på deres fans. Gamestop NFT formodes at være et sted, hvor entusiaster, der beskæftiger sig med kryptoverdenen, kan købe og eje eksklusive kunstværker, samleobjekter osv. Købere kan også få adgang til købte digitale aktiver og bytte dem med andre samlere. GameStop NFT arbejder på Ethereums blockchain med brugen af ​​en skaleringsløsning kaldet “Looping Layer 2”. Markedspladsen er kendt for at være selvstændig for at tilbyde mange ikke-fungible tokens, kunst, mange samleobjekter og resten af ​​de digitale aktiver. GameStops platform er specificeret til produktion, aggregering, opdagelse samt udveksling af eksklusive NFT eller digitale aktiver mellem fællesskaber.

Relaterede indlæg  GameStop lancerer officielt Gaming NFT Marketplace med Immutable X

 

billede fra Kiraverse NFT

 

KIRAs platformet er baseret på Metaverse teknologien og tilbyder et multiplayer spil som er baseret på blockchain teknologien – med Unreal Engine 5 som sin skaber. Det lader spillestedets brugere samarbejde om at spille, konkurrere med hinanden samt tjene ikke-fungible tokens.

Gamestop har til hensigt at tilbyde NFT digitalt ejerskab via gaming.

Gamestop satser på at give digitalt ejerskab til deres spillere, mens de bliver underholdt af at spille web3 baserede spil. I øjeblikket er der ikke givet tilstrækkelige detaljer fra platformene. Ikke desto mindre, når man tager andre lignende projekter i betragtning, kan man sige, at Venue kigger på nogle større planer rettet mod NFT-entusiaster og Web3 spil. Kiraverse-spillere kan tilslutte en GameStop NFT-baseret digital wallet til Kiraverse NFT, for at købe samt importere NFT’er fra GameStops markedsplads.

 

Link til Gamestop NFT marketplace