Efter kritik, trækker PayPal bøden på 2.500 dollars tilbage omkring misformation.

Efter kritik, trækker PayPal bøden på 2.500 dollars tilbage omkring misformation.

9. oktober 2022 Slået fra Af admin

PayPal har netop trukket tilbage på en offentliggjort politik, der ville have idømt brugere en bøde på 2.500 USD for at sprede “misinformation” og hævde, at opdateringen var udgået “ved en fejl”.

“En AUP-meddelelse udkom for nylig ved en fejl, som indeholdt forkerte oplysninger. PayPal giver ikke bøder til folk for misinformation, og dette sprog var aldrig beregnet til at blive indsat i vores politik. Vores teams arbejder på at rette vores politiksider. Vi beklager den forvirring, dette har forårsaget, siger en talsmand til  National Review i en skriftlig erklæring.

Kursændringen kommer efter, at politikændringerne var begyndt at tiltrække mediernes granskning samt kritik på Twitter.

Politikopdateringen havde tilsyneladende autoriseret virksomheden til at trække en betydelig sum penge fra konti hos brugere, der spredte “misinformation” blandt andre nyligt opførte lovovertrædelser.

 

Paypal bøde på 2.500 dollars

De  nye betingelser var planlagt til at blive tilføjet til afsnittet om begrænset aktivitet i PayPal-brugeraftalen med virkning fra den 3. november, rapporterede Daily Wire først. Ændringer omfattede  forbud mod “afsendelse, udstationering eller offentliggørelse af meddelelser, indhold eller materialer”, der “promoverer misinformation”. Mens den tidligere politik allerede forbød “had”, “intolerance” og diskrimination, ville den nye eksplicit have været gældende for specifikke “beskyttede grupper” og “individer eller grupper baseret på beskyttede karakteristika.” Identiteter under denne paraply omfattede race, religion, køn eller kønsidentitet og seksuel orientering.

Relaterede indlæg  Ny 2022 PayPal brugerpolitik, gør det muligt for virksomheden, at trække $2.500 fra brugernes konti, hvis de promoverer misinformation.

Firmaets nuværende regelbog angiver ikke disse termer. Det er uklart, om PayPal også vil trække disse specifikke forbud mod “diskriminerende” sprog tilbage, eller om det kun skurer “misinformation”-klausulen.

At bryde reglen mod misinformation og hadefulde ytringer “kan udsætte dig for erstatning, herunder erstatning på 2.500,00 USD pr. overtrædelse, som kan blive debiteret direkte fra din PayPal-konto,” havde virksomheden oprindeligt advaret. I en brugeraftale accepterer og attesterer kontohaverne, at straffen er “på nuværende tidspunkt et rimeligt minimumsestimat af PayPals faktiske skader” på grund af den udgift, som firmaet pådrager sig ved at redegøre for overtrædelserne samt skade på dets omdømme.

 

Ny 2022 PayPal brugerpolitik, gør det muligt for virksomheden, at trække $2.500 fra brugernes konti, hvis de promoverer misinformation.