Din 2023 guide til Snapchat emoji betydninger

Din 2023 guide til Snapchat emoji betydninger

3. maj 2023 Slået fra Af admin

Har du problemer med at afkode betydningen af ​​Snapchat-emojis? Frygt aldrig. Vi er her for at hjælpe 🙌.

Vi har sammensat et snydeark med de mest almindelige Snapchat emoji-betydninger, som du har brug for at vide.

Baby emoji 👶

Du vil se baby-emojien ved siden af ​​en persons navn, når du først bliver venner med vedkommende på Snapchat. Når du har været Snapchat-venner i et stykke tid, vil baby-emojien blive erstattet af en anden emoji.

Fødselsdagskage emoji 🎂

Denne er ret indlysende. Når du ser en fødselsdagskage-emoji ved siden af ​​en brugers navn, er det din venlige påmindelse om, at det er deres fødselsdag. Bare rolig, hvis du savner emojien, du får også en notifikation for at minde dig om det.

Ansigt med solbriller emoji 😎

Du vil se solbrille-emojien ud for en brugers navn, hvis I har fælles bedste venner. Denne emoji ses oftest ved siden af ​​personer i din ydre cirkel – venner af venner, kolleger, skolekammerater osv.

Fire emoji 🔥

Ild-emojien betyder, at du er i en Snapstreak med den bruger. Den vises kun, hvis din Snapstreak har varet i tre dage i træk (eller længere). Tallet ved siden af ​​🔥 angiver det antal dage, din Snapstreak har varet i.

For den uindviede er en Snapstreak, når to brugere snapper (ikke Chat) frem og tilbage i en 24-timers periode.

Guldstjerne emoji 🌟

Hvis vores skoletid lærte os noget, så er det, at guldstjerner er gode. I Snapchat-verdenen kommer guldstjerne-emojien op ved siden af ​​en brugers navn, hvis de har afspillet dine snaps igen inden for de sidste 24 timer.

Grundlæggende signalerer mange af disse 🌟, at dine følgere finder dine Snaps interessante. Dette er en god engagementsindikator for dit brand.

Grimassende ansigts emoji 😬

Snapchat kan godt lide at røre lidt i gryden. Ligesom emoji-ansigtet med solbriller, vises dette symbol 😬 ved siden af ​​en brugers navn, når du deler en bedste ven på Snapchat. Forskellen er, at den grimasserende ansigts-emoji signalerer, at din bedste bedste ven også er deres bedste Snapchat-best.

Timeglas-emoji ⌛

Timeglas-emojien viser, at din Snapstreak med den bruger er ved at være færdig. Hvis du vil holde din Snapstreak i gang, skal du snappe den bruger mindst én gang i en 24-timers periode. Kom i gang!

Hundrede emoji 💯

Tillykke! At se 💯 ud for en persons navn betyder, at du har ramt en Snapstreak i 100 dage i træk. Nu er det imponerende!

Pink hjerter emoji 💕

Snapchat kan lide det, når du holder dine venskabsstriber i live. Det er derfor, du vil se de lyserøde hjerter Snapchat-emoji, når du opretholder en venskabsrække i to måneder eller længere. Det symboliserer dybest set, at denne bruger er din Super BFF, og Snapchat giver dit venskab det ultimative godkendelsesstempel.

Relaterede indlæg  Skjulte betydninger af populære Emojis - Se listen her

Pushpin 📌

Pushpin-emojien vises ved siden af ​​samtaler, du har fastgjort til toppen af ​​dit feed. Du kan fastgøre både individuelle og gruppesamtaler på Snapchat, så du aldrig går glip af et snap fra dine favoritter.

Rødt hjerte emoji ❤️

Den røde hjerte Snapchat emoji vises ved siden af ​​en persons navn for at fortælle dig, at du har været bedste venner med den bruger i to uger i træk. I Snapchat-universet er din bedste ven den bruger, du udveksler flest snaps med. Aww, det får os til at føle os alle varme og uklare indeni.

Smilende ansigt emoji 😊

Snapchats smilende ansigt-emoji er en anden måde at sige, at denne bruger er din nære ven. Snapchat tildeler kun dette symbol til personer, du bytter mange Snaps med.

Smilende ansigt emoji 😏

Vi skal være ærlige, vi er glade for, at Snapchat gjorde op med den smilende ansigts-emoji. Det plejede at dukke op, da du var en af ​​deres bedste venner, men de var ikke en af ​​dine. Av.

Gult hjerte emoji 💛

Det gule hjerte på Snapchat betyder, at du og denne bruger er bedstetier. Du deler flest snaps med denne person, og de er sandsynligvis din virkelige ride-eller-die. #BFF’er

Snapchat emoji betydninger: Dekoderdiagram

Vi ved, du har travlt. Hvis tiden er af afgørende betydning, og du ikke har tid til at læse alle Snapchat-emoji-betydninger, er her et diagram for at fremskynde tingene.

Emoji navn Ikon Emoji betydning
Baby 👶 Vises ved siden af ​​nye Snapchat-venner
Fødselsdagskage 🎂 Det er denne brugers fødselsdag
Ansigt med solbriller 😎 Denne bruger er også din bedste vens bedste ven
Brand 🔥 Snapstreak på tre dage eller mere
Guldstjerne 🌟 Nogen har afspillet dit snap i de sidste 24 timer
Grimassende ansigt 😬 I er hinandens bedste bedste ven
Timeglas Din Snapstreak er ved at slutte
Et hundrede 💯 Snapstreak på 100 dage i træk
Pink hjerter 💕 Du har været bedste venner med en anden bruger i 2 måneder i træk
Pushpin 📌 En samtale er fastgjort til toppen af ​​dit feed
Rødt hjerte ❤️ Du har været bedste venner med en anden bruger i 2 uger i træk
Smilende ansigt 😊 Du er en af ​​denne brugers bedste bedste venner
Smilende ansigt 😏 Nogen er din bedste ven, men du er ikke deres
Gult hjerte 💛 Du er bedste venner med en anden bruger #cute

Zodiac Snapchat emoji betydninger

Astrologielskere samles! Snapchats stjernetegn-emojis gør det nemt at se dine venners tegn. På den måde kan du lære dem endnu bedre at kende. Er det din Gemini-best, der overdeler igen? 

Vi har opdelt hvert tegn i skemaet nedenfor for astrologi-nybegyndere.

stjernetegn Emoji Fødselsdatoer
Vandmanden 20. januar – 18. februar
Fiskene 19. februar – 20. marts
Vædderen 21. marts – 19. april
Tyren 20. april – 20. maj
tvilling 21. maj – 20. juni
Kræft 21. juni – 22. juli
Leo 23. juli – 22. august
Jomfruen 23. august – 22. september
Vægten 23. september – 22. oktober
Skorpionen 23. oktober – 21. november
Skytten 22. november – 21. december
Stenbukken 22. december – 19. januar

Snapchat tager astrologi seriøst. Det tilbyder endda brugere tilpassede astrologiske profiler. Du skal blot gå til din Snapchat-profil og trykke på astrologiikonet under dit navn for at finde dit.

Relaterede indlæg  Sådan bruger du emojis på Chromebook

Hvordan fungerer Friend Solar Systems?

Snapchat+-abonnenter har også adgang til en anden cool funktion – Friend-solsystemer. Hvis du bemærker et “Bedste venner”-mærke med en guldring på en persons venskabsprofil, er du en af ​​hinandens otte nærmeste venner.

På den anden side, hvis du ser et “Venner”-mærke med en guldring omkring, betyder det, at du er en af ​​deres nærmeste venner, men de er ikke en af ​​dine. #akavet

Du kan kun se Friend Solar Systems, hvis du og den anden bruger har en tilknyttet Bitmoji.

Hver planet repræsenterer en anden position på deres bedste venner-liste. Du skal blot trykke på badget for at se, hvilken planet du er i deres solsystem.

Lad os sige, at din ven er Solen, og at du er Jorden i deres solsystem. Det betyder, at du er deres tredje nærmeste ven. (Bedre dit Snap-spil for at få fat i det eftertragtede Mercury-emblem!).

Du finder en hurtig oversigt over Friend Solar System emojis nedenfor.

Sådan tilpasser du dine Snapchat Friends emojis

Vidste du, at du kan tilpasse dine Snapchat-venne-emojis? Nå, det kan du!

Hvis du er mere en 😺 end en 💛 slags person, kan du oprette din egen Snapchat-emoji-kode.

Sådan gør du det, hvis du har en Android-telefon:

 • Åbn Snapchat og gå til dit profilbillede i øverste venstre hjørne
 • Tryk på Indstillinger
 • Rul ned og vælg Tilpas emojis
 • Vælg den emoji, du vil redigere

Nu, her er, hvordan du tilpasser Snapchat-emojis på en iPhone:

 1. Åbn Snapchat og gå til dit profilbillede i øverste venstre hjørne
 2. Tryk på Indstillinger
 3. Rul ned til Yderligere tjenester , og vælg Administrer
 4. Hit Friend Emojis
 5. Vælg en kategori, der skal redigeres
 6. Tildel en emoji til at repræsentere denne kategori
 7. Tryk på tilbagepilen for at gemme dine ændringer

Snapchat emoji betydninger: ofte stillede spørgsmål

Vi besvarer nogle af de oftest stillede spørgsmål om Snapchat-emojis i 2023 ✍.

Hvor lang tid tager det at tjene en gul hjerte-emoji på Snapchat? 💛

En gul hjerte-emoji på Snapchat tildeles brugere, der er hinandens venner nummer et. Det betyder, at I sender flest Snapchat-beskeder til hinanden. Hvis dit spirende Snapchat-venskab varer over to uger, bliver hjertet rødt for at vise, at I stadig er hinandens Snapchat-best.

Hvad betyder øjnene-emoji 👀?

På Snapchat betyder øjne-emojien, at brugerne ser dine Snaps igen. Øjen-emojien vises kun, når en eller flere personer har genset din Snap, så hvis du ser den, ved du, at dit indhold vinder indpas.

Hvad betyder gnistremojien ✨?

Snapchat har for nylig udgivet grupper, så du kan chatte og snappe med flere brugere. At se den gnistre-emoji ved siden af ​​en persons navn indikerer, at du er i en gruppe med denne person.

Hvad betyder den smilende ansigt-emoji 😏 nu?

Snapchat tog den kloge beslutning at redde venskaber overalt og ændre betydningen af ​​den smilende ansigt-emoji. Det vises nu ved siden af ​​navnene på dine mest beskedne kontakter i appen.

Afsluttende tanker

Snapchat er mere end bare en sjov måde at udsætte på. Det er også et kraftfuldt marketingværktøj for brands, der ønsker at forbinde sig med millennial- og Gen Z-publikum. Med så meget kraft er det vigtigt, at din virksomhed ved, hvordan man afkoder Snapchat emoji-betydninger. På den måde kan du udnytte dets fulde potentiale og måle dine Snaps’ succes.