Diablo 4: Sådan ændrer du din titel i Diablo 4

Diablo 4: Sådan ændrer du din titel i Diablo 4

2. juni 2023 Slået fra Af admin

På trods af at du har skabt en brugerdefineret karakter, og endda givet dem et navn, bliver du i Diablo 4 egentlig kun omtalt som Wanderer under selve spillet. Dit navn vises dog for andre spillere, såvel som noget, der kaldes en titel.

Disse består af to ord, der tilføjer lidt smag og personlighed til din karakter. Sagen er, at selvom du låser op for flere muligheder, mens du spiller, giver spillet dig ikke meget af en tutorial i, hvordan du tilpasser det.

I stedet for at gå rundt med din standardtitel for hele spillet, kan du pifte tingene op ved at lære, hvordan du ændrer din titel i Diablo 4 ,

Sådan ændrer du din titel

Ændring af din titel kan gøres i det væsentlige fra de første øjeblikke, du får kontrol over din karakter i Diablo 4 , selvom du vil starte med kun et begrænset antal titler at vælge imellem.

Trin 1: Åbn din Character- menu.

Relaterede indlæg  Diablo 4: Sådan opretter eller joiner du en klan i Diablo 4

Trin 2: Vælg indstillingen Profil øverst til venstre under din karakters navn.

Trin 3: Vælg indstillingen Rediger ved at trykke på enten Y eller Trekant på din controller.

Trin 4: Du kan nu vælge både et præfiks og suffiks til din titel.

Trin 5: Når du er glad, skal du bare trykke på Bekræft for at indstille din nye titel.

Mens du starter med en ret grundlæggende liste over titelmuligheder, kan du tjene mere, mens du spiller Diablo 4 ved at gennemføre forskellige udfordringer i spillet.

Nogle af disse er klassespecifikke, såsom at nå visse niveautærskler med nævnte klasse, mens andre kan opnås af alle klasser, såsom gennem at lave, dræbe monstre, udforske, indsamle guld og udstyre højt niveau gear.

Der er snesevis af udfordringer at gennemføre, så du vil sandsynligvis låse op for mange titler uden at skulle gå af vejen.

Diablo 4: Sådan får du et mount i Diablo 4