Diablo 4: Alle Stronghold lokationer

Diablo 4: Alle Stronghold lokationer

7. juni 2023 Slået fra Af admin

Diablo  serien er berømt for at popularisere Action RPG-dungeon-crawleren. 

At virkelig begynde med det andet spil, den formel med at opbygge din karakter, køre dødbringende fangehuller efter tyvegods og gøre det hele igen ved højere vanskeligheder er, hvad mange mennesker kommer til disse spil for. 

Diablo 4 tilbyder det største udvalg af udfordringer til dato. Du har en lang hovedopgave på tværs af flere akter, valgfri fangehuller og tilfældige verdensbegivenheder, men Strongholds er den første rigtige smag af denne slutspilsudfordring. 

Disse svære prøvelser giver enhver både stærk og smart nok til at overvinde dem med masser af belønninger, men du skal først finde dem. Sanctuary har aldrig været så stort, så her er alle Stronghold-lokationerne i Diablo 4.

Alle Stronghold-lokationer

Hver af de fem hovedregioner i Diablo 4 har tre højborge at finde, for i alt 15.

Områder i dette spil er enorme, så medmindre du er villig til at finkæmme alle områder, vil det gøre meget at finde disse højborge nemmere. 

Når du har slået en Stronghold, som typisk kræver, at du besejrer alle fjenderne, løser et puslespil og/eller besejrer en hård miniboss, vil de fleste forvandle sig til en løsning, du kan bruge som et Waypoint. 

I modsætning til alt andet hovedindhold i Diablo 4 skalerer Strongholds ikke til dit niveau, men til et par niveauer over din nuværende kraft, hvilket gør dem altid udfordrende, uanset hvornår du prøver dem.

Fractured Peaks Strongholds

Nostrava: På den sydvestlige side af kortet kan du nå det ved at gå ud af Kyovashads nordvestlige udgang og gå gennem The Pallid Glade. Det er syd for Camp Trenchfoot.

Relaterede indlæg  Hvornår bliver Diablo 4 udgivet? Det sker den 6. juni 2023

Kor Dragan: Dette er langt nordpå fra Kyovashad op gennem Sarkova Pass. Du ved, at du er tæt på, når du passerer gennem Western Highways.

Malnok: Lige mod øst fra Kyovashad bliver du nødt til at omveje enten nord eller syd, når du rammer Lonely Drifts og cirkler ind til Malnok fra oven eller nedefra.

Dry Steppes Strongholds

Ruiner af Qara-Yisu: Det nærmeste waypoint ville være Hidden Overlook. Gå direkte sydpå derfra ind i The Accursed Wastes, men øst for The Forgotten Wastes, for at finde det.

Temple of Rot: Fra Jirandai Waypoint er det et direkte skud nordpå direkte til denne højborg.

The Onyx Watchtower: Warp to Fate’s Retreat og tag mod vest gennem Khargai Crags. Hold kursen mod midten af ​​zonen for at ramme vagttårnet.

Scosglen Strongholds

Hope’s Light: Når du er på den nordligste spids af kortet, vil du ikke have problemer med at finde denne højborg. Det nærmeste waypoint er Marowen, hvorfra du følger kysten op mod nord gennem The Cursed Scarps.

Tur Dala: I den fjerne østlige ende af Deep Forest kan du komme til denne højborg ved at følge hovedvejen mod øst fra Firebreak Manor.

Moordaine Lodge: Denne er meget langt væk fra den slagne vej. Dit nærmeste waypoint er Corbach i Strand, hvor du vil gå mod øst gennem The Strandflats.

Relaterede indlæg  Diablo 4: Sådan får du et mount i Diablo 4

Kehjistan Strongholds

Altar of Ruin: Dette er lidt irriterende at komme til, men hvis du har nået den ujævne kystlinje og låst op for Iron Wolves Encampment Waypoint, skal du bare fortsætte nordpå forbi de brændende klitter for at få øje på det.

Alcarnus: Bekvemt lige vest fra Ruinalteret, lidt også lidt nordøst for Tarsarak, er dette en let højborg at nå.

Omath’s Redoubt: Lige uden for Denshar, kør ad den østlige sti lige til denne.

Hawezar Strongholds

Eriman’s Pyre: Længst mod nord i denne region er det mellem The Writhing Mire og Wejinhani Waypoints.

Vyeresz: Lige nord for Toxic Fens er der ikke et særligt tæt waypoint, men at gå direkte sydpå fra Ruins of Rakhat Keep vil tage dig lige til det.

Crusaders’ Monument: Du skal blot glide over til Zarbinzet og gå nordpå for at ramme denne højborg.