Street Fighter 6: Tracking the Mystery Code – Sådan løser du Passcode Puzzles

Street Fighter 6: Tracking the Mystery Code – Sådan løser du Passcode Puzzles

13. juni 2023 Slået fra Af admin

World Tour-tilstand i Street Fighter 6 er en af ​​de mest bizarre og unikke tilstande i denne pakke. 

Traditionelt fokuserer kampspil på deres multiplayer, hvor singleplayer-komponenterne normalt kun er en spidskål af kampe mod CPU’er, med en lille cutscene og begyndelsen og slutningen. 

Sådan løses questkoden for at spore mysteriet

Du kommer det meste af vejen gennem World Tour-tilstanden i Street Fighter 6 , før du slår dit første puslespil, men det er en del af hovedmissionen, så du kan ikke undgå det. Dette vil ske, når du når kapitel 8-2 og udfører “Spor mysteriekoden”-quest.

Trin 1: Dit mål i denne quest er at finde tre plakater gemt i Metro City, som hver har en anelse om den kode, du har brug for.

Trin 2: De tre plakater er på følgende steder, men de er også markeret på dit kort, så de er ikke voldsomt svære at finde: * På en lastcontainer i Red Steel Factory bag Gomorrah * I Bayside Park (om natten) !) på et billboard ved siden af ​​trappen nær vandet * På vinduet i Full Tank Burger-butikken på Westbay Avenue

Trin 3: Hver plakat har to bogstaver og tal, så koden er ikke kun givet til dig. Her er, hvad hver af plakatens koder er: * ST33 * ND29 * RD51

Trin 4: Tricket til disse koder er, at de to første bogstaver antyder, hvilken rækkefølge tallene skal indtastes.

Disse bogstaver er de sidste to af ordene første, anden og tredje.

ST ville være første, ND anden og RD tredje, hvilket gør den korrekte kode 332951 .

Trin 5: Åbn din telefon, og gå ind i Beskeder- appen for at indtaste denne kode for at gå videre til næste trin i denne opgave.

World Tour-tilstand krydrer ikke kun tingene ved at tilføje hubs at rejse rundt i, mestre at møde og træne med, og tonsvis af ting at låse op , men den tilføjer også et væld af ny gameplay-mekanik udover dine traditionelle 1-mod-1-kampe .

Hvad du måske ikke forventer er, at der endda er gåder. Det er rigtigt, senere i spillet kan du nemt blive ramt af ikke en hård modstander, men et talpuslespil.