Se de nye episoder: Hvad er Skibidi Toilet meme? (Se Alle afsnit) 1-51

Se de nye episoder: Hvad er Skibidi Toilet meme? (Se Alle afsnit) 1-51

23. juli 2023 Slået fra Af admin

 

Hvad er Skibidi Toilet?

Mærkeligt syngende mænd dukker ud af toiletter overalt på internettet. Hvad vil de?!

Alexey, hjernen bag de fantasifulde kampe, har oplevet en stigning i popularitet på grund af sit unikke indhold. På trods af at hans rigtige navn er Alexey, er han blevet kendt under sit pseudonym.

Hans videoer, præget af deres excentricitet og bizarre koncept, har tiltrukket en loyal tilhængerskare af seere, som ivrigt venter på hver ny udgivelse.

Ugens virale videoer: Skibidi Toilet-serien

Måske er det sommervarmen, der steger alles æg, men YouTubes hotteste videoer er “Skibidi Toilet”, en serie surrealistiske animerede shorts, hvor uhyggelige hoveder med skræmmende, rictus-grinende ansigt dukker op fra toiletterne. Animeret med kildemotoren, der bruges i Half-Life- videospillene, er Skibidi Toilet udtænkt af YouTuber DaFuqBoom .

Den første Skibidi Toilet-episode er et klip af et truende udseende hoved på et toilet, der “danser” og synger den tyrkiske sang “tummy dancer” af Yasin Cengiz.

I stedet for en let underholdende, hurtigt glemt mærkelig internetvideo, udviklede Skibidi Toilet sig hurtigt til en fortsættende serie, med over halvtreds afsnit, der fortæller den surrealistiske historie om en hær af syngende toiletmonstre, der var låst i kamp med en række velbevæbnede fjender.

Relaterede indlæg  Hvad er Skibidi Toilet meme? (Se Alle afsnit) 1-47

De er halvt sjove og halvt skræmmende, og de giver ikke bogstavelig mening eller nogen form for mening, og folk elsker dem: S kibidi T oilet-videoer har toppet 100 millioner visninger på YouTube alene, hvor fans efterlyser en live-action-film, og at DaFuqBoom skal vinde både en Oscar og en Country Music Award.