Scarlet & Violet – Paldea Evolved Expansion bliver lanceret den 9 Juni 2023

Scarlet & Violet – Paldea Evolved Expansion bliver lanceret den 9 Juni 2023

20. juni 2023 Slået fra Af admin

Scarlet & Violet – Paldea Evolved, Pokemon Trading Card Game (TCG) seneste udvidelse er blevet annonceret, og vi taler om de nyeste kort i sættet. The Pokemon Company International har annonceret, at den seneste udvidelse af det bedst sælgende Pokemon Trading Card Game, Scarlet & Violet – Paldea Evolved, vil være tilgængelig i alle deltagende forhandlere verden over fra den 9. juni 2023.

Paldea Evolved Expansion Detaljer

Med den seneste meddelelse om Scarlet & Violet – Paldea Evolved, vil dette introducere flere Pokemon-eks samt Tera Pokemon-eks, der har mere HP samt kraftfulde angreb og evner, men giver afkald på to præmiekort i spillets nuværende meta.

Pokemons som Slowking, Forretress og Dedenne vil blive vist i fuld-kunst illustrationer, der fanger karakterernes unikke krystaleffekter. Alternative kunststile vil blive introduceret til illustration sjældne og specielle illustration sjældne kort, der giver trænere mulighed for at samle unikke kunstkort, der fremhæver Pokémons personlighedstræk eller udviklinger.

Indhold af serien

  • 15 Pokemon ex og 3 Tera Pokemon ex
  • 35 illustration sjælden Pokemon
  • 18 ultra sjældne Pokemon ex og 8 ultra sjældne supporterkort
  • 15 sjældne specielle illustrationer af Pokemon og Support Cards
  • 9 hyper sjældne guldætsede kort, som kan omfatte Pokemon ex, træner og energikort
Relaterede indlæg  Pokemon GO Routes virker ikke: Sådan repareres det

Naturligvis, ligesom i Scarlet & Violet-baseudvidelsen, vil der være kort, der er dyrere end de andre. I den forrige artikel delte vi top 5 af de dyreste kort i Scarlet og Violet , som inkluderer Miriam (Ultra Rare), Koraidon ex (Special Ultra Rare), Gardevoir ex (Special Illustration Rare), Miradon ex (Special Illustration Rare), og Miriam (Særlig Illustration Sjælden).

Hvis du stadig er ved at komme ind i spillets rille, uanset om det er på Pokemon TCG Live eller den faktiske Pokemon TCG, har vi alle de guider, du skal bruge for at sætte dig op. Sørg for at tjekke vores guide for den aktuelle meta af spillet, der indeholder Gardevoir ex og Miraidon ex , hvordan du effektivt migrerer din gamle Pokemon TCG Online-konto til Pokemon TCG Live , og andre guider, som du skal bruge for at kickstarte din Pokemon TCG rejse.