Sådan sletter du Valorant: Trin for trin guide

Sådan sletter du Valorant: Trin for trin guide

28. juli 2023 Slået fra Af admin

Er Valorant ved at blive for stressende for dig; Rangeret grind tager på din mentale helbred? Eller står du over for problemer som ” kritisk fejl opstod “, Windows TPM 2.0 og Secure Boot-problemer i Valorant ?

Uanset hvad der er tilfældet, har du måske tænkt på at afinstallere Valorant helt. Hvis det er tilfældet, forklarer vi, hvordan du afinstallerer Valorant i denne enkle trin-for-trin guide.

Hvorfor afinstallere Valorant? Er der nogen begrænsninger?

Nogle gange kan du støde på flere problemer og fejl i Valorant. For at løse de fleste af fejlene skal du foretage en ny installation. Almindelige fejl, der er rettet med en ny installation af Valorant, er VAN9001, VAN 128, VAN -102, VAN -104 og mere. En anden grund til at slippe af med spillet kunne simpelthen være den stressende rangerede grind eller toxi spillere. Ja, vi forstår det.

Nu er der en chance for, at du er her, fordi du ikke er i stand til at installere Valorant og ser en fejl. Det er fordi, hvis du afinstallerer spillet som enhver anden software, kan det muligvis ikke fjernes helt fra din pc. Hovedårsagen bag dette er Riot Vanguard anticheat- systemet på plads. Vanguard begrænser dig i at fjerne Valorant fra din enhed direkte. Dette kan være et besvær for enhver gamer, der ikke følger trinene nøje.

Sådan afinstalleres Valorant fuldstændigt

Følg nedenstående trin for at fjerne Valorant helt fra din Windows 10/11-pc. Disse trin vil afinstallere Valorant fra dit system korrekt uden nogen begrænsninger eller afbrydelser.

Trin 1: Deaktiver Vanguard

Den første ting du skal gøre, før du starter afinstallationsprocessen, er at deaktivere Vanguard anticheat. Her er trinene til at gøre det:

 1. Klik på din Windows-systembakke. Det vil vise Vanguard-ikonet, som du skal højreklikke på .
 2. Vælg derefter indstillingen Exit Vanguard fra kontekstmenuen.
 3. Dette åbner en prompt, der spørger, om du vil fortsætte. Klik på Ja, og det vil stoppe Vanguard anticheat-tjenesten på din bærbare eller stationære computer.

Trin 2: Afinstaller Riot Vanguard

Når du stopper Vanguard, kan du fortsætte til næste trin, som er at afinstallere denne anticheat-tjeneste. Dette er et vigtigt skridt for at afinstallere Valorant. Følg nedenstående trin for at afinstallere Vanguard anticheat:

 1. Først skal du bruge Windows-tastaturgenvejen Windows-tast + I til at åbne indstillingsappen.
 2. Efter dette skal du flytte til sektionen Apps .
 3. Nu vil du se listen over apps installeret på dit system. Find Riot Vanguard på applisten.
 4. Klik derefter på den og klik på knappen Afinstaller . Følg derefter vejledningen, og det vil afinstallere Vanguard anticheat.

Trin 3: Afinstaller Valorant korrekt

Når du har afinstalleret Vanguard-tjenesten, er du god til at gå videre med afinstallationen. Dette trin vil slette Valorant-spilfiler fra din Windows-pc eller bærbare computer.

 1. Gå først tilbage til Apps-listen ved hjælp af Windows-tasten + I -genvejen for at åbne indstillingsappen.
 2. Når du er på applisten, skal du finde Valorant .
 3. Klik nu på knappen Afinstaller for at fjerne Valorant fra din Windows 10/11-pc.

Trin 4: Fjern resterende filer

Når du har udført trin 3, skal du genstarte dit system og kontrollere, om der er nogen resterende filer der. At gøre det:

 1. Åbn Filstifinder .
 2. Klik nu på adresselinjen øverst og indsæt denne placering. Tryk på enter.

C:\Riot Games

 1. Dette åbner Riot Games-biblioteket. Slet nu alle mapper, der er tilbage.
 2. Dette vil helt fjerne Valorant fra dit system.

Sådan afinstalleres Valorant ved hjælp af CMD

Mange gange kan der opstå et problem, hvor de ovennævnte trin ikke virker. Det kan være på grund af problemer med Windows-apps/indstillinger eller korruption i spilfiler. I så fald kan du manuelt afinstallere Vanguard og Valorant ved hjælp af kommandoprompt. Før du går ind i alle trinene, skal du sørge for, at du har afsluttet Vanguard fra Windows-systembakken.

 1. Tryk først på din Windows-tast eller gå til startmenuen.
 2. Indtast nu CMD . Dette vil vise kommandoprompten.
 3. Klik derefter på Kør som administrator i højre rude.
 4. Dette åbner kommandoprompten i admin-tilstand. Indsæt nu følgende kommandoer en efter en, og tryk på Enter efter hver kommando.sc delete vgc…….sc delete vgk
 5. Genstart nu dit system og gå til File Explorer . Husk at genstartssystemet er et must for at afinstallere Valorant uden fejl.
 6. Gå derefter til denne placering — C:\PROGRAMFILER\
 7. Slet nu Riot Vanguard -mappen. Dette vil med succes fjerne Valorant fra dit system.

Ofte stillede spørgsmål

Vil jeg miste mine fremskridt, hvis jeg afinstallerer Valorant?

Nej. Alle dine fremskridt i Valorant er gemt på din Riot-konto i en skylagring. Du kan få adgang til dine fremskridt, når du logger på med samme id.

Hvordan afinstallerer man Valorant fra Riot-klienten?

Desværre kan du ikke afinstallere spillet inde fra Riot-klienten. Men når du følger vores nævnte trin, vil det fjerne Riot-klienten sammen med spillet.