Sådan nulstiller du Blink kameraer

Sådan nulstiller du Blink kameraer

29. april 2023 Slået fra Af admin

Blink-kameraer er nogle af de bedste smart-kameraer i mellemklassen, der er tilgængelige i 2023. Alt i Blink-serien er nemt at installere, nemt at bruge og tilbyder alt, hvad du ønsker i et sikkerhedskamera – såsom bevægelsesalarmer, nattesyn, og high-definition videooptagelse.

Men hvis du forbereder dig på at sælge enhederne eller støder på tekniske problemer, kan du overveje at nulstille dine Blink-kameraer. Denne proces er lige så smertefri som den indledende opsætning, selvom den varierer lidt fra kamera til kamera. Her er et nærmere kig på, hvordan du nulstiller Blink-kameraer, og hvordan du genopretter dem til dit Wi-Fi-netværk.

Er der en nulstillingsknap på Blink-kameraer?

Alle Blink-kameraer har en nulstillingsknap på dem et eller andet sted. Selvom du for de kameraer, der forbinder til Sync-modulet, vil nulstille modulet i stedet for at nulstille selve kameraet. Blink Mini’s nulstillingsknap returnerer enheden til fabriksindstillingerne.

Sådan nulstiller du de fleste Blink-kameraer

De fleste Blink-kameraer (indendørs, udendørs, XT og XT2) kræver et Blink Sync-modul for at fungere og oprette forbindelse til din telefon eller andre enheder. Synkroniseringsmodulet er det, der forbinder alle kameraer til internettet. Når det er sagt, i stedet for at skulle nulstille dine kameraer, kan du blot nulstille modulet og derefter tilføje kameraerne til det igen. Husk at du måske ønsker at tænde for dit modem og synkroniseringsmodul, før du tyer til at nulstille systemet.

Trin 1: Tryk og hold nulstillingsknappen på siden af ​​synkroniseringsmodulet nede, indtil LED’en blinker rødt.

Trin 2: Slip knappen og vent på, at LED’en blinker grønt og blåt.

Trin 3: Synkroniseringsmodulet er nu i opsætningstilstand. Alle kameraer vil nu være offline.

Trin 4: Slet synkroniseringsmodulet fra din Blink-app.

Sådan nulstiller du Blink Mini

Blink Mini er lidt anderledes end de andre kameraer i virksomhedens lineup, da den ikke behøver at forbinde til et Sync Module. I stedet er der en lille nulstillingsknap på undersiden af ​​kameraet. Du kan bruge denne knap, hvis dit kamera ikke opretter forbindelse til internettet eller har andre problemer.

Trin 1: Tryk og hold nulstillingsknappen nede i 30 sekunder.

Trin 2: Kameraet skulle nu være tilbage til fabriksindstillingerne.

Sådan tilsluttes Blink-kameraet til Wi-Fi igen

Når du har nulstillet dit system, skal du geninstallere synkroniseringsmodulet til Blink-appen for at få det forbundet til Wi-Fi igen. Som beskrevet ovenfor kan du kun genkonfigurere dit system efter at have nulstillet det og slettet det fra appen.

Trin 1: Åbn Blink-appen.

Trin 2: Tryk på + tegnet.

Trin 3: Vælg Blink Wireless System .

Trin 4: Scan eller indtast serienummeret på Sync-modulet.

Trin 5: Vælg dit Blink-system, og tryk på Opdag enheder .

Trin 6: Tryk på Deltag og Udført .

Dette er alle de trin, du skal bruge for at nulstille dit Blink-system, hvis det har problemer, viser, at det er offline, eller hvis du sælger det til en ny ejer. Husk, at du først skal tænde for systemet, før du nulstiller, hvis der opstår problemer.