Sådan laver du stor tekst på Discord: Komplet vejledning

Sådan laver du stor tekst på Discord: Komplet vejledning

27. juni 2023 Slået fra Af admin

Discord er en af ​​de mest brugte kommunikationsapps, især for gamere. Den kommer med sine standardfunktioner, men lader dig forbedre din ydeevne, som du vil. Skriftstørrelse er også en af ​​de funktioner, du kan ændre i henhold til dine præferencer. I Discord kan du bruge en stor tekst, hvis du har problemer med at læse beskeder og chatlogs. Her er, hvordan du nemt laver stor tekst på Discord!

Discord er blevet utroligt populært i de senere år og har fanget opmærksomheden hos både spillere, fællesskaber og professionelle. Det er ingen overraskelse i betragtning af dens brugervenlige grænseflade og imponerende funktioner. Disse funktioner kan også være enkle, ligesom den, der lader dig se Discord-beskeder i en større skrifttype.

Discord stor tekst: Sådan laver du let stor tekst på Discord

Discord er ikke kun for gamere; det er blevet et livligt mødested for forskellige samfund. Folk kan nemt chatte, dele medier og planlægge begivenheder. Det er grunden til, at grundlæggende og avancerede funktioner er nødvendige for at holde alle glade.

Relaterede indlæg  Sådan bruger du Discord på PS5

Større tekster kan være gavnlige for folk i alle aldre. Du kan chatte med fællesskaber eller enkeltpersoner, og det betyder, at du vil have masser af tekster i appen, da den ikke kun lader dig talechatte med andre og også sende og modtage beskeder. Hvis du leder efter en guide til, hvordan du laver stor tekst på Discord, så tjek nedenstående trin:

  1. Åbn Discord .
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Klik på ” Udseende ” i venstre side af din skærm, den placeres under ” Appindstillinger  .
  4. Rul ned, indtil du ser “Chat Font Scaling.”
  5. Træk skyderen til højre, indtil du er tilfreds.
  6. Klik på ” ESC ” øverst til højre på din skærm.

Hvordan laver man en stor header i Discord?

Du kan også gøre headeren større i Discord takket være en lille kommando. Du behøver kun at bruge en passende mængde af hash/pund-tegnet (#) for at konstruere en header. Som det eller de første tegn i en ny linje til at oprette en overskrift, skal du bruge (#) til en stor overskrift, (##) for en mindre overskrift eller (###) til en endnu mindre overskrift.

Relaterede indlæg  Sådan bruger du Discord på PS5

 

Hvad er den største Discord-bannerstørrelse?

Discord giver dig en stor mængde skærmplads til disse billeder, så du kan tilpasse din server. Serverinvitations-splash-grafik kan være 1920 pixels bred og 1080 pixels høj, og Discord-bannerbaggrundsbilleder kan være op til 960 pixels brede gange 540 pixels høje.