Sådan får du det nye Xbox dashboard – Trin for trin guide.

Sådan får du det nye Xbox dashboard – Trin for trin guide.

27. juli 2023 Slået fra Af admin

Xbox fik et helt nyt look med den seneste opdatering af den populære spilplatform, og brugere spekulerer på, hvordan man får et nyt Xbox-dashboard.

Fra i dag ruller en ny Home-oplevelse ud til alle Xbox Series X|S- og Xbox One-konsoller.

Denne opdatering er designet baseret på spillerfeedback og gør det nemmere for spillere at opdage nye spil, genopdage spil, de allerede elsker, oprette forbindelse til fællesskaber og skabe en mere personlig oplevelse.

Sådan får du et nyt Xbox-dashboard

Det nye dashboard ruller ud til alle Xbox One- og Xbox Series X|S-konsoller i faser. Hvis du ikke har det endnu, kan du tjekke, om det er tilgængeligt til din konsol med et par enkle trin.

Sådan får du et nyt Xbox-dashboard:

 1. Gå til din Xbox-startskærm
 2. Vælg ikonet ” Indstillinger “
 3. Vælg ” System “
 4. Vælg ” Opdateringer og downloads “
 5. Hvis det nye dashboard er tilgængeligt til din konsol, vil du se en meddelelse, der siger ” Nyt dashboard tilgængeligt “
 6. Vælg ” Download og installer “

Når det nye dashboard er installeret, bliver du bedt om at genstarte din konsol. Når din konsol er genstartet, vil du bruge det nye Xbox-dashboard.

Hvad er nyt på den nye Xbox-startskærm?

Nu hvor du ved, hvordan du får et nyt Xbox-dashboard, så lad os tale om de nye funktioner, det har at tilbyde.

Xbox-teamet er spændte på at dele mere om rejsen, der førte dem her , og hvad spillere kan forvente med denne nye opdatering.

Xbox har introduceret en hurtig adgangsmenu øverst i dit hjem for at gøre det nemmere at få adgang til dit bibliotek, Microsoft Store, Xbox Game Pass, Søg og Indstillinger. De har også forenklet layoutet og flyttet spil, du for nylig har spillet, og andet indhold og apps til bunden af ​​skærmen, hvilket giver mere plads til en personlig baggrund .

Derudover kan du nu ændre din baggrund, så den matcher det spil, du fremhæver på den nyligt spillede liste.

For at hjælpe dig med at opdage nye spil har Xbox oprettet lister over personlige og kuraterede spil . Du kan tilpasse din oplevelse yderligere ved at fastgøre dine yndlingsspil, kuraterede grupper og systemgrupper som Quick Resume til Hjem.

Xbox har opdateret rækken Venner og fællesskabsopdateringer for at gøre det nemmere for dig at finde, hvad der sker i dit fællesskab. De har også tilføjet et Watch & Listen-spotlight og en liste over underholdningsapps for at hjælpe dig med at finde medieapps og indhold, der er tilgængeligt for dig.

Disse ændringer har til formål at forbedre din spiloplevelse ved at give bedre måder at forbinde, opdage og tilpasse dit Xbox Home på.

Det var længe ventet

Det nye Xbox-dashboard har været længe undervejs. Microsoft annoncerede det første gang tilbage i 2022, og det har været i beta-test i et par måneder nu.

Vil du ikke have en spilspecifik baggrund?

Som vi nævnte før, har du mulighed for at tilpasse din baggrund til at komplementere det spil, du viser fra din nyligt spillede liste.

Sådan gør du:

 1. Sørg for, at du har den seneste Xbox-dashboard-opdatering
 2. Fremhæv et spil på din startskærm
 3. Tryk på menuknappen på din controller
 4. Vælg Min baggrund
 5. Under Baggrundstype skal du vælge Match spil

Baggrunden på din startskærm vil nu matche det spil, du fremhæver.

Den seneste Xbox-dashboard-version er en væsentlig opgradering fra den forrige. Det fremstår pænere, bedre organiseret og mere brugervenligt. Hvis du ejer en Xbox, anbefales det stærkt, at du anskaffer dig det nye dashboard.