Sådan downloader du musik fra SoundCloud, den officielle måde

Sådan downloader du musik fra SoundCloud, den officielle måde

22. juni 2023 Slået fra Af admin

SoundCloud er en af ​​mange musik-streaming-platforme, der forbinder lyttere med et væld af optagekunstnere, personlige kurationer, remixes og mere. Det, der gør det unikt blandt streamingverdenens Spotifys og Apple Musics, er, at det er en community-platform, hvor brugere, skabere og kunstnere, store og små, kan uploade, streame, dele og promovere deres musik og podcasts.

Selvom der er et anstændigt udvalg af numre, du kan lytte til og downloade gratis, kommer tjenestens sande kraft til live med en betalt SoundCloud Go-plan ($5 pr. måned (ca. 35 kroner) eller et SoundCloud Go+-abonnement ($10 pr. måned ca. 70 kr) .

Priser

Disse medlemskaber giver dig adgang til reklamefri lytning og offline lytning – sidstnævnte kun med SoundCloud Go+.

Heldigvis, hvis du hellere vil springe omkostningerne ved en anden månedlig streamingplan over, er der et par andre måder at downloade musik fra SoundCloud på uden et medlemskab. Du kan enten kigge efter det lille ned-pil Download-ikon eller Download-knappen for de numre, der tillader det (dette bestemmes af kunstnerne selv), eller du kan køre URL’en gennem en onlineudtrækker. Lad os se nærmere på begge disse metoder, begyndende med førstnævnte.

Den officielle måde at downloade sange fra SoundCloud på

SoundCloud tilbyder sine kunstnere muligheden for at gøre deres numre downloades til dem med en SoundCloud-konto, gratis eller på anden måde. Funktionen er ikke uden sine begrænsninger, medmindre du betaler for tjenesten, hvor du kan downloade hele albums fra store kunstnere.

Trin 1: For at downloade en kunstnergodkendt sang fra SoundCloud, hvis du bruger en browser, skal du først sikre dig, at du er logget ind på din SoundCloud-konto og blot trykke på knappen mærket Download fundet under sangens lydbølge.

Trin 2: Du kan også finde indstillingen Download i rullemenuen mærket Mere. Hvis det mangler, er det, fordi det ikke er blevet markeret som tilgængeligt til download af skaberen.

Trin 3: Hvis du vil downloade sange fra SoundCloud til en mobilenhed med SoundCloud-appen, er den eneste måde at gøre dette på i øjeblikket med en SoundCloud Go-konto på $5 pr. måned eller en SoundCloud Go+-konto på $10 pr. måned, som du kan få på soundcloud . dk/go .

Trin 4: Medlemmer af disse tjenester kan downloade fulde albums med afspilningslister til deres mobile enheder for at lytte offline. Tryk blot på Download- ikonet (den lille pil ned) ved siden af ​​det nummer eller den afspilningsliste, du ønsker.

Trin 5: Du kan også downloade hele dit likes- og playlistebibliotek til offline-lytning også ved at gå til Indstillinger > Downloads og derefter slå Download automatisk til. Her kan du også indstille downloadkvaliteten, indstille den til kun at downloade via Wi-Fi , og fjern også alle dine downloads.

Den uofficielle måde at downloade musik fra SoundCloud

Ikke alle numre på Soundcloud har download-knapper, desværre. Men der er en anden måde at gemme sange på, hvis du ikke kan gøre det lokalt fra SoundCloud. Denne metode involverer at køre URL’en gennem en online udtrækker. Ekstraktionsværktøjet lader dig hente lydfilen fra firmaets server.

Før vi dykker ned i detaljerne, skal du huske på, at piratkopiering er ulovligt, og du bør kun bruge denne guide til frit tilbudt musik. Vi har ikke til hensigt, at dette værktøj skal hjælpe med ulovlige handlinger af nogen art. Vi deler kun denne proces i interessen for at hjælpe ærlige og lovlydige borgere med at downloade deres yndlings gratis-at-lytte musik til offline brug.

Med det af vejen, er her, hvad du skal gøre:

Trin 1: Find et nummer, du vil downloade fra SoundCloud. Kopier URL’en fra adresselinjen øverst i din browser.

Trin 2: Gå over til KlickAud-webstedet .

Trin 3: Indsæt URL’en og tryk på Download- knappen.

Til sidst skal du sørge for at gemme filen enten på din computer eller på en ekstern enhed.

Næste skridt

At kompilere hele din musiksamling i et enkelt bibliotek på din computer er blot det første skridt i den moderne lytters musikalske oplevelse. Det næste afgørende trin er at få adgang til din musiksamling, mens du er på farten. En mulighed er at indlæse dine melodier på en plug-and-play-lagringsenhed til dit køretøj. Mange mennesker vælger denne mulighed, da enhederne nemt forbindes til din computer for en enkelt filoverførsel . Men hvis du vil have din musik med dig, uanset hvor du går, er det den rigtige vej at overføre den til din smartphone.