Retro app tilbyder en forenklet tilgang til sociale medier

Retro app tilbyder en forenklet tilgang til sociale medier

15. juli 2023 Slået fra Af admin

I de senere år er sociale medier blevet mere og mere fokuseret på likes, følgere og engagement. Dette har ført til et fald i kvaliteten af ​​interaktioner mellem brugere, da folk er mere optaget af, hvor mange mennesker der ser deres opslag, end af faktisk at forbinde med deres venner.

Som svar på denne tendens er en ny fotoapp kaldet Retro blevet lanceret. Retro er designet til at være en mere personlig og intim måde at dele billeder med venner på.

Appen indeholder ikke nogen af ​​de funktioner, der har gjort andre sociale medieplatforme så vanedannende, såsom likes, følgere og engagement.

Hvad er Retro-appen?

Retro er en foto-app, der giver brugerne mulighed for at dele billeder med deres venner. Appen er designet til at være en mere personlig og intim måde at forbinde med venner på, og den indeholder ikke nogen af ​​de funktioner, der har gjort andre sociale medieplatforme så vanedannende, hvilket gør den til et fantastisk og nyt Instagram-alternativ.

Første gang du åbner Retro-appen, får du en liste over dine venner, som også bruger appen. Du kan derefter vælge de venner, du vil dele dine billeder med.

Når du har valgt dine venner, kan du begynde at dele billeder. Retro har ingen filtre eller redigeringsværktøjer, så du kan blot dele dine billeder, som de er.

De billeder, du deler i Retro, vises i dine venners feeds. De kan derefter like eller kommentere dine billeder, men de kan ikke dele dem med andre.

Sådan tilmelder du dig Retro-appen

For at tilmelde dig Retro-appen skal du oprette en konto. Du kan gøre dette ved at angive din e-mailadresse og en adgangskode.

Når du har oprettet en konto, vil du være i stand til at begynde at tilføje venner og dele billeder.

Du kan downloade Retro til iOS ved at bruge linket her .

Dårlige nyheder, der er en Retro App Android venteliste

Retro -appen er i øjeblikket kun tilgængelig for iOS-brugere .

Der er dog en Retro app Android venteliste, som du kan tilmelde dig ved at bruge linket her . Hvis du tilmelder dig ventelisten, får du besked, når Android-versionen af ​​appen frigives.

Retro App vs Instagram

Retro sammenlignes ofte med Instagram, da begge apps er fotodelingsplatforme. Der er dog nogle vigtige forskelle mellem de to apps.

Først og fremmest har Retro ikke nogen af ​​de funktioner, der har gjort Instagram så vanedannende, såsom likes , følgere og engagement . Det betyder, at Retro er en mere personlig og intim måde at forbinde med venner på.

Retros design er også mere forenklet end Instagrams. Dette gør Retro lettere at bruge og mindre distraherende.

Endelig er Retro fokuseret på at dele billeder med venner , mens Instagram er fokuseret på at dele billeder med et bredere publikum.