PewDiePie er blevet banned på Twitch, uden er streame.

PewDiePie er blevet banned på Twitch, uden er streame.

9. maj 2023 Slået fra Af admin

Den megapopulære YouTube-stjerne PewDiePie er blevet udsat for et mystisk Twitch-kontoforbud, selvom han ikke engang har sendt live på platformen.

PewDiePies Twitch-konto er blevet forbudt på den Amazon-ejede streamingplatform fra 8. maj. I skrivende stund er en nøjagtig årsag til denne beslutning endnu ukendt.

Primært kendt for sit forudindspillede indhold på YouTube, som en af ​​de største influencers på siden til i dag, er PewDiePie ikke ligefrem tænkt som en Twitch-streamer først og fremmest. Faktisk har den svenske stjerne, der blev Japan-lokal, tilsyneladende ikke optrådt direkte på Twitch i lang tid. I hvert fald ikke i en officiel egenskab.

Twitch-konto

Efter en overraskende genkomst af hans Twitch-konto for et par uger siden den 21. marts , troede mange, at hans konto faktisk var hacket. Fra genafspilning af gamle videoer til bizart streaming af hele episoder af Trailer Park Boys – en canadisk komedieserie, var der ikke noget egentligt “live” indhold i den udsendelse med Pewds selv. Naturligvis antog mange det værste, men det blev hurtigt afsløret, at CoPilotMedia tilsyneladende overtog kanalen og forvandlede den til en endeløs genudsendelse, der cyklede gennem gammelt indhold.

PewDiePies Twitch-kanal er nu blevet fjernet fra siden helt. Måske på grund af arten af ​​denne replay-baserede udsendelse, en hændelse med i nævnte videredelte indhold eller noget helt andet.

 YouTube-indhold