Musk vil have, at du stoler mere på xAI end OpenAI og Google

Musk vil have, at du stoler mere på xAI end OpenAI og Google

18. juli 2023 Slået fra Af admin

I en af ​​sine seneste udtalelser sagde Elon Musk, at hans AI-virksomhed er mere troværdig sammenlignet med OpenAI og Google Bard. Musk vil have folk til at stole på hans nye firma.

I sidste uge afslørede Teslas administrerende direktør xAI , hans længe ventede AI-foretagende, der har til formål at “forstå universets sande natur.” Milliardæren understregede virksomhedens mål i en fredag ​​Twitter Spaces som værende at skabe en “god AGI”, der er “maksimalt nysgerrig” og “sandhedssøgende.”

Han hævdede, at hans organisation delte målet om at udvikle effektiv AI med andre store deltagere på markedet, herunder OpenAI og Google, og at virksomheden var i konkurrence med dem, som rapporteret af Business Insider .

Konkurrence gør virksomheder mere oprigtige.

Musk tilføjede, at konkurrence gjorde virksomheder mere oprigtige, og at det var vigtigt at have konkurrence i AI-sektoren for at forhindre én virksomhed i at monopolisere fremskridt. Musk understregede gennem hele samtalen, at i modsætning til veletablerede konkurrenter, var hans virksomhed lige ved at komme i gang og omtalte bestræbelsen som “virkelig fosterlig.”

Relaterede indlæg  AI.com domænet sender besøgende til Musks x.AI

Den administrerende direktør for Twitter har kritiseret OpenAI, en virksomhed han var med til at starte i 2015. Han har påstået, at nogle af virksomhedens AI-drevne chatbots indholdsmoderering er forudindtaget. Han har tidligere erklæret sin hensigt om at udvikle sin egen version af botten under navnet ” TruthGPT .”

Musk udtalte under Spaces-samtalen, at xAIs teknologi kan give “kontroversielle” svar. At træne en AI til at være politisk korrekt eller “ikke sige, hvad den faktisk tror er sandt,” ifølge Musk, indebærer en “betydelig fare.” Han lovede, at hans egen virksomhed vil lade sin AI-model udtrykke, hvad den virkelig “tror”.

Musk kom ind i branchen med xAI

Udtrykket “udvidelig kunstig intelligens” (også kendt som “xAI”) refererer til et AI-systems evne til at skalere og tilpasse sig forskellige applikationer. Musk ser xAI som en løsning på presserende globale problemer som fattigdom og klimaændringer.

Fredag ​​den 14. juli er xAI-teamet vært for en livlig og dynamisk Twitter Spaces-samtalesession. Du er hjertelig velkommen til at deltage. xAI-teamet vil være til stede ved denne begivenhed for at engagere dig personligt og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Elon Musk har slået sig sammen med Igor Babuschkin, Tony Wu, Christian Szegedy og Greg Yang. xAIs mål er:

  • Sandhedssøgende
  • Gennemsigtighed
  • Sikkerhed