Midjourneys nye zoom-ud-funktion er ved at blive den næste store AI-sensation

Midjourneys nye zoom-ud-funktion er ved at blive den næste store AI-sensation

28. juni 2023 Slået fra Af admin

Midjourney skaber en sensation med sin nyligt udgivne 5.2-opdatering. Den populære generative AI-tjeneste annoncerede flere opgraderinger, især muligheden for at zoome ud fra billeder.

Rowan Cheung delte en video på Twitter, der demonstrerer, hvad der er muligt. Selvom Midjourney hurtigt genererer stillbillederne, skal du bruge 30 til 60 billeder for hvert sekund af video. Med færre stillbilleder ville zoom-out-effekten være hakkende i stedet for jævn.

Nick St. Pierre var blandt de første til at poste eksempler på zoomfunktionen, der blev brugt til video. Han foreslår at bruge den interpolative zoom, der er tilgængelig i nogle videoredigeringsprogrammer, for at reducere antallet af billeder, der er nødvendigt for en jævn zoom.

Det er let at se, hvorfor sociale medier summer om Midjourney. For at være retfærdig er dette en variant af outpainting, som ankom til Dall-E i august 2022. Med outpainting kan du generere yderligere billeder hvor som helst på et lærred, der omgiver dit originale billede.

Relaterede indlæg  Hvad er Midjourney 5.2, og hvordan bruges det fra Danmark?

Mens Midjourneys zoom-funktion holder nogenlunde det samme antal pixels i det færdige AI-kunstværk, øger Dall-E’s udmaling opløsningen, efterhånden som den genererer nyt indhold.

Hver AI-platform har sine styrker og svagheder . Antallet af muligheder fortsætter med at vokse, og Adobe deltog for nylig i det sjove. Betaversionen af ​​Photoshop kan også udføre outpainting . Fremtiden for skabelse af billeder og videoer er spændende.