Magic the Gathering’s $2 millioner Ringenes Herre-kort er blevet fundet

Magic the Gathering’s $2 millioner Ringenes Herre-kort er blevet fundet

1. juli 2023 Slået fra Af admin

Billede: One Ring-kortet med en dusør på $2 millioner er fundet. (Billedkredit: PSA)

Nogen har fundet Magic: The Gathering’s Lord of the Rings The One Ring-kortet, som i øjeblikket har en dusør på $2 millioner.

Som rapporteret af The Gamer undgik det enestående One Ring-kort grebet af børn med klæbrige fingre og blev i stedet fundet af en person, der var klar over dets værdi og straks indsendte kortet til godkendelse hos det førende kortbedømmende firma , PSA .

2 millioner dollars

Handelskortkøbs- og indsamlingsfirmaet Dave og Adam’s Card World øgede sin oprindelige 1 million dollars dusør på kortet og er nu villig til at betale 2 millioner dollars for det, selvom transaktionen endnu ikke er sket, da kortet først lige er dukket op. Ejeren af ​​kortet ønsker ifølge PSA at være anonym.

Mint 9-klassificering fra PSA

The One Ring modtog en Mint 9-klassificering fra PSA, den næsthøjeste autentificering til rådighed. Selvom det ser uheldigt ud, at kortet ikke fik en Mint 10-gradering, er det utroligt vanskeligt at opnå denne status og afhænger af faktorer uden for ejerens kontrol, såsom tekstpositionering og udskrivningsstandarder.

Det vigtigste for kortspilsfællesskaber og den snart millionær, der ejer den, er, at Den Ene Ring blev fundet i god stand, klassificeret for at sikre dens kvalitet og nu er opbevaret i et sikkert plastikhylster.

Hvis salget for $2 millioner går igennem, vil det let blive det mest værdifulde Magic: The Gathering (og ethvert byttekortspil)-kort nogensinde. Rekorden holdes i øjeblikket af  et Beta-sæt Black Lotus, som blev solgt for $540.000 i marts .

The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth

The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth-sættet blev annonceret af Wizards of the Coast i august 2021  og  blev endelig udgivet den 23. juni .