Hvordan retter jeg Disney+ fejlen: Hotstar-fejlkode: PB_WEB_DR-6007-001_X

Hvordan retter jeg Disney+ fejlen: Hotstar-fejlkode: PB_WEB_DR-6007-001_X

31. august 2023 Slået fra Af admin

Er din webbrowser ikke i stand til at afspille videoer på Disney+ Hotstar? Jeg løb ind i dette problem, og det lykkedes mig at løse det. Her er hvad jeg gjorde.

Jeg har normalt adgang til Disney+ Hotstar på mit tv for at se fodbold eller nogle tv-serier, men jeg ville gerne se et afsnit af et show på min bærbare computer.

Mit abonnement tillader flere enheder, så dette burde ikke være et problem, vel? Hjemmesiden så ud til at fungere fint, den gav mig mulighed for at logge ind, få adgang til min profil og min overvågningsliste.

Men ingen af ​​videoerne ville indlæses, indlæsningssymbolet blev bare ved med at dreje.

Til at begynde med tænkte jeg, at dette muligvis var en serviceafbrydelse. Men det var ikke tilfældet, da siden blev indlæst på en sekundær computer og afspillede videoerne fint. 

Sådan rettes Disney+ Hotstar-fejlkode: PB_WEB_DR-6007-001_X

1. Gå til Disney+ Hotstars hjemmeside på https://www.hotstar.com/ (hvis du er fra USA, Storbritannien, danmark osv., gå til https://www.disneyplus.dk/ )

2. Klik på knappen Autoplay i din browsers adresselinje (tune-ikon).

3. Vælg “Bloker lyd” fra rullemenuen. (eller du kan indstille det til Tillad lyd og video).

Relaterede indlæg  Hvordan annullerer jeg mit Disney Plus abonnement? Trin for trin guide

Genindlæs siden, du var på, og Disney+ Hotstar afspiller videoen.

Det er ret underligt, ikke sandt. Videoen afspilledes ikke automatisk, jeg klikkede på en episode, som jeg ville se, men browseren så ud til forkert at genkende det som et autoplay-forsøg. Jeg havde ikke oplevet sådanne problemer med Amazon Prime YouTube osv.

Prime bruger også Widevine DRM, og jeg har sat Firefox til at blokere autoplay video og lyd på den, men jeg har aldrig haft dette problem med det.

Jeg ved godt, at dette ikke er en teknisk løsning, det er stort set en grundlæggende ting. Men jeg havde ikke set det nogen steder, og tænkte, at det kunne hjælpe andre Firefox-brugere med at løse problemet. Dette kan også fungere med andre browsere. Giv det en chance.

Fejlmeddelelse på min maskine

Jeg var også i stand til at gennemse webstedet normalt på min bærbare computer. Så bemærkede jeg en fejlmeddelelse på min maskine, som sagde Fejlkode: PB_WEB_DR-6007-001_X. 

Så der var tydeligvis et problem med, at min browser ikke kunne streame videoen. Jeg prøvede de grundlæggende fejlfindingsting, såsom at slette cookies og cache, prøve et andet netværk, genstarte Firefox, deaktivere annonceblokering (uBlock Origin) og andre udvidelser, jeg deaktiverede endda Widevine DRM plugin og genaktiverede det, men intet syntes for at løse problemet. 

Relaterede indlæg  Hvordan annullerer jeg mit Disney Plus abonnement? Trin for trin guide

Det hjalp heller ikke at google om problemet.

Da jeg åbnede Disney+ via en Chromium-baseret browser, i dette tilfælde, Vivaldi, så hjemmesiden ud til at fungere fint. Dette bekræftede, at det ikke var et problem med mit netværk, som jeg allerede vidste, fordi den anden computer var i stand til at få adgang til det.

Jeg var nysgerrig efter, hvorfor Firefox ikke var i stand til at afspille videoerne, og begyndte at tjekke browserens indstillinger.

Mens jeg spekulerede på, om Firefoxs sporingsbeskyttelse kunne være problemet her, bemærkede jeg noget. Det var autoplay-tilladelsesknappen i browseren. Jeg klikkede på den, og den sagde, at jeg havde blokeret autoplay for video og lyd på Disney+ Hotstar. Jeg indstillede den til at blokere lyden, hvilket betyder, at video-autoplay burde fungere. Et voilà! Det løste problemet.