Hvordan opretter jeg en Dansk Kahoot!? Se vores mini guide.

Hvordan opretter jeg en Dansk Kahoot!? Se vores mini guide.

30. april 2023 Slået fra Af admin

Hvad er en Kahoot?

Kahoot er en webbaseret læringsplatform til at lave gameified quizzer og tests i en række forskellige emner. Det er meget udbredt i skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

Sådan laver du en Kahoot

Trin 1: Log ind/opret en konto

Gå til https://kahoot.com/ og log enten ind med din Kahoot-konto, eller hvis du ikke har en, opret en eller log ind med Google, Apple eller Microsoft.

Trin 2: Kom ind i Kahoot-quiz-editoren

Når du er logget ind, kan du øverst i højre hjørne se en Opret-knap. Gå videre og klik på den knap og klik på den første mulighed, som er at oprette din egen fra bunden.

Trin 3: Ændring af indstillingerne

Øverst til venstre i den tomme spørgsmålsskabelon kan du navngive din Kahoot og bruge indstillingsknappen lige ved siden af ​​den til at ændre ting som beskrivelsen. I højre side af Kahooten kan du ændre spørgsmålstypen, den tid du får til at besvare spørgsmålet, samt hvor mange point du får. Nederst til højre kan du kopiere eller slette spørgsmålet.

Trin 4: Lav spørgsmålet

Når du går til toppen af ​​skærmen, vil du finde en lang boks, hvor du indtaster spørgsmålet. De farvede felter nedenfor kan udfyldes med svar. Du skal have mindst to svar (hvis du bruger multiple choice-muligheden). Når du har udfyldt et svar, vil du bemærke, at der er en cirkel på boksen. Dette markerer, om svaret er rigtigt eller ej. Klik på boksen, hvis det er. Husk, at du kan have mere end ét rigtigt svar. Ovenfor vil du også have anbefalede billeder samt mulighed for at sætte dine egne ind.

Trin 5: Stille flere spørgsmål

For at gå videre til næste spørgsmål, klik på knappen “Tilføj spørgsmål” i venstre side af skærmen og klik på knappen “Tilføj dias” for at få et brugerdefineret formateret spørgsmål. Dette vil give dig en ny skabelon at arbejde på til dit næste spørgsmål. Husk, at du også kan duplikere det sidste spørgsmål, hvis du vil beholde nogle ændringer.

Trin 6: Gem din Kahoot

Når du er færdig, skal du klikke på knappen “Udført” øverst til højre på skærmen, eller hvis du vil afslutte et stykke tid, skal du klikke på knappen “Afslut”. Når du har klikket på “Udført”, kan du klikke på udført igen eller trykke på knappen “Spil nu”.

Trin 7: Spil din Kahoot

Når du har klikket på “Spil nu” vil du være i stand til at være vært for eller lave et udfordringsspil, og når du er færdig med at sætte spillet op, får du en kode, som du kan dele med dine venner, som kan indtastes i https:// kahoot .it/ . Når du er med, skal den person, der er vært for kahooten, dele sin skærm med de andre, og de kan svare på spørgsmålene på deres skærm. Til sidst kan du se, hvem der vandt, og hvilke spørgsmål der var svære. Nyd at teste din splinternye kahoot!
Nyd Kahoot med dine venner!
Relaterede indlæg  Hvordan opretter man en online quiz ved hjælp af Kahoot? Se guide her