Hvordan flytter jeg min Fitbit konto til Google

Hvordan flytter jeg min Fitbit konto til Google

1. oktober 2023 Slået fra Af admin

Nu hvor Google ejer Fitbit, skal du migrere din konto. Sådan gør du.

Fitbit er en virksomhed, der producerer en række populære fitness-tracker . Faktisk er disse trackere så populære, at Google besluttede at købe virksomheden i 2019. Der er store penge at tjene på fitness-wearables, hvor Apple, Samsung og Garmin alle tilbyder fitness-tracking-enheder , så det er ingen reel overraskelse, at Google ønskede at få en større del af handlingen.

Opkøbet har en vigtig konsekvens for nuværende Fitbit-brugere; i 2025 vil dine Fitbit-enheder holde op med at fungere med originale Fitbit-konti . Du skal flytte din Fitbit-konto over til en Google-konto i stedet for.

Hvis du er Fitbit-bruger, kan du se, hvordan du flytter din Fitbit-konto til Google.

Hvorfor skal jeg flytte min Fitbit-konto til Google?

Store virksomheder køber mindre virksomheder og bliver endnu større. Meta ejer nu Instagram, WhatsApp og Oculus, Apple ejer Beats og Shazam, og Google ejer Nest og YouTube. Så i 2019 annoncerede Google sit køb på 2,1 milliarder dollar af det populære fitness-wearable-firma Fitbit.

Som med alle disse opkøb er der nogle fordele for forbrugerne og nogle ulemper. En af ulemperne ved Fitbit-opkøbet er, at hvis du allerede har en Fitbit-konto , skal du migrere til en Google-konto. Den gode nyhed er, at der ikke er et stort hastværk med at gøre det; Google har sagt, at de gamle Fitbit-konti vil fortsætte med at fungere indtil mindst 2025. Du bliver dog nødt til at gøre det på et tidspunkt, så du vil måske komme foran spillet.

Sådan flytter du din Fitbit-konto til Google

Når du åbner Fitbit-appen , kan du muligvis se en prompt, der forklarer, at du bliver nødt til at flytte din Fitbit-konto til din Google-konto. Du kan vælge at følge disse instruktioner med det samme eller afvise prompten og fortsætte med din Fitbit-konto. Hvis du beslutter dig for at flytte din konto til Google, kan du ikke fortryde beslutningen, når den er afsluttet.

Hvis du vil tage skridtet, når du ser prompten, er her, hvad du skal gøre.

 1. Åbn Fitbit- appen.
 2. Når meddelelsen om at flytte din konto til Google vises, skal du trykke på Kom godt i gang .
 3. Tryk på Trin 1: Vælg din Google-konto .
 4. Vælg din Google-konto på listen, eller tryk på Tilføj en anden konto, hvis den konto, du vil bruge, ikke er på listen. Hvis du ikke allerede har en Google-konto, skal du følge instruktionerne på skærmen for at oprette en.
 5. Tryk på Trin 2: Gennemgå og bekræft din Fitbit-opsætning .
 6. Rediger dine profiloplysninger, sundheds- og wellnessdata, hvis det er nødvendigt, og tryk på Fortsæt .
 7. Gennemgå eller rediger dine tilsluttede Fitbit-enheder, og tryk på Fortsæt .
 8. Gennemgå eller rediger de apps, der i øjeblikket er tilsluttet Fitbit, og tryk på Fortsæt .
 9. Tjek dine e-mail- og notifikationspræferencer, og tryk på Fortsæt .
 10. Gennemgå dine Fitbit Premium- score og vurderinger, og tryk på Fortsæt .
 11. Tryk på Trin 3: Gennemgå, hvordan Google bruger Fitbit-data, og accepter at flytte .
 12. Gennemgå, hvordan Google håndterer dine data, og hvis du er tilfreds, skal du trykke på felterne for at give dit samtykke.
 13. Tryk på Acceptér og flyt .
 14. Beslut, om du vil dele dine sundhedsdata med Google, og om du vil synkronisere dine data til Googles Health Connect .
 15. Tryk på Udført , og din konto er nu migreret fra Fitbit til din valgte Google-konto.
 16. Du kan vende tilbage til hovedappen og bruge den som normalt.

Sådan flytter du din Fitbit-konto, hvis du afviste prompten

Hvis du valgte Måske senere, da du første gang så prompten i appen, der spurgte, om du ville flytte Fitbit til din Google-konto, så kan du finde muligheden for at migrere i dine Fitbit-indstillinger.

 1. Åbn Fitbit- appen.
 2. På fanen I dag skal du trykke på ikonet Indstillinger .
 3. Vælg Flyt konto .
 4. Følg trinene i afsnittet ovenfor for at migrere din konto.

Skal jeg flytte min Fitbit konto til Google?

På kort sigt behøver du ikke flytte din Fitbit-konto til Google, da ældre Fitbit-konti stadig vil fortsætte med at fungere indtil mindst 2025. På et tidspunkt vil Fitbit-kontiene dog holde op med at fungere, og du vil kun være i stand til at bruge dine Fitbit-enheder med en Google-konto.