Hvordan bliver jeg frivillig til EM 2024 i Tyskland, fra Danmark?

Hvordan bliver jeg frivillig til EM 2024 i Tyskland, fra Danmark?

14. september 2023 Slået fra Af admin

Frivillige til EM 2024 kan tilmelde sig til UEFA fra den 14. juni 2023, for at bidrage til fodboldbegivenheden. Ikke mindre end 16.000 personer, har gennemført forhåndstilmeldingen og er interesserede i frivilligprogrammet under fodbold EM i Tyskland.

Et år før EM 2024 i Tyskland starter, starter registreringsfasen for at tilmelde sig som frivillige til EM 2024 . Åbningskampen i München er den 14. juni 2024.

For første gang lancerer UEFA og de ti værtsbyer et fælles frivillig program. Frivillige spiller en vigtig rolle for EM i fodbold. Man kan arbejde på de ti stadioner i mere end 25 forskellige områder.

Antallet af forhåndstilmeldinger giver Célia Sasic fra det tyske fodboldforbund DFB en god følelse. Det beviser, at folk i Tyskland og fra øvrige lande ønsker at bidrage frivilligt til en god sag. Derfor er sloganet også “United by Football”.

UEFA har lanceret en dedikeret hjemmeside for de frivillige:  https://www.euro2024volunteers.com/

  • Gå ind på siden
  • Læs grundigt “FAQ”, derefter: ansøg, hvis det stadig er noget for dig.
  • Øverst i højre hjørne står der “Apply Now” / Det er nok nemmest at du vælger “ENGELSK”.

Al information og svar på spørgsmål er på denne side. Fra den 14. juni 2023 kan folk officielt melde sig som frivillig til EM 2024.

En separat ansøgerplatform, der dækker interviewet og udvælgelsesprocessen, tilbyder frivillige muligheder inden for områder lige fra akkreditering til fanzoner og billetsalg. 

For at sikre en problemfri oplevelse for alle interesserede parter er digital tilgængeligheds assistance software tilgængelig for både hjemmesiden og applikationsplatformen.

Hvem kan ansøge?

UEFA EURO 2024 er åben for alle! Du skal som minimum være 18 år eller ældre den 1. maj 2024 – og hvis du er motiveret og ledig på de relevante datoer. Afhængigt af den rolle, du søger, kan der være yderligere kriterier og tilgængelighedskrav være gældende. Altid inden du søger, læs alt igennem på deres hjemmeside som vi har linket til.