Hvad er Beeper? –  Og er det sikkert at bruge?

Hvad er Beeper? – Og er det sikkert at bruge?

14. august 2023 Slået fra Af admin

Er Beeper sikker? Dette er et spørgsmål, som mange måske stiller, når de støder på den seneste udvikling i messaging appverdenen. I årenes løb har adskillige applikationer haft til formål at blive et centralt knudepunkt for alle dine beskedbehov, og Beeper kan være et godt alternativ blandt dem.

Beeper samler alle dine samtaler på tværs af forskellige platforme såsom

  • WhatsApp
  • Facebook Messenger
  • Instagram
  • Slack
  • Google Chat
  • Twitter (eller X)
  • iMessage.

Det underliggende koncept er at spare dig for besværet med at skifte mellem forskellige chat-apps, da Beeper tager sig af alt. Den administrerer alle de forskellige standarder og protokoller i baggrunden for brugeren.

Tilmelder sig Beeper-ventelisten

I øjeblikket er Beeper kun tilgængelig via en venteliste. Du kan tilmelde dig ventelisten ved at klikke på dette link , og du er på vej til selv at opleve Beeper!

Er Beeper sikker?

Er Beeper sikker? Ifølge FAQ på Beeper.com ser svaret ud til at være bekræftende:

“Al kommunikation, der sendes til andre Beeper- eller Matrix-brugere, er som standard krypteret med end-to-end-kryptering, hvilket sikrer, at meddelelserne forbliver ulæselige for andre end den tilsigtede modtager.

End-to-end-krypteringsfunktionen i Beeper er udviklet ved hjælp af komponenter fra Matrix-protokol-kerneteamet. For dem, der er interesseret i at forstå de tekniske detaljer i Matrix-kryptering, er der en video og tilhørende slides tilgængelige, som dykker yderligere ned i emnet.”

Hvordan forbinder du dine konti ved hjælp af Beeper?

Når du får adgang til Beepers virtuelle grænseflade, bliver du bedt om at oprette en ny konto og linke alle dine chatapplikationer til den. Grundlæggende fungerer Beeper som en tredjepartsklient for mange førende meddelelsestjenester, der samler alt på ét sted.

Da dette blev skrevet, understøtter det 15 forskellige platforme, der omfatter alle de primære.

For at synkronisere med iMessage kræver Beeper, at dine Apple ID-oplysninger logger ind gennem, der bruges som servere til at videresende beskeder til og fra din indbakke. Selvom dette kan føre til et par advarselsmeddelelser om uautoriseret adgang, ser det ud til at virke for nu.

Slack og Discord er angivet under ‘Labs’

Bæredygtigheden af ​​Beepers forbindelse til iMessage eller andre understøttede chat-apps i det lange løb er endnu ikke fastlagt, men den er operationel i øjeblikket.

Nogle forbindelser som Slack og Discord er angivet under ‘Labs’, hvilket betyder, at du muligvis ikke har adgang til fuld funktionalitet, som du ville have med dedikerede apps.

Oprette forbindelse til andre chatklienter

Beeper tilbyder også muligheden for at oprette forbindelse til andre chatklienter via en open source-protokol, og alt er ende-til-ende krypteret. Hvis du forbinder tjenester til Beeper, der også er ende-til-ende-krypteret, sker der genkryptering.

Vigtigt er det, at Beeper opretholder krypterede sikkerhedskopier med nul adgang af dine samtaler, men ingen hos Beeper kan få adgang til dem. At miste gendannelseskoder kan betyde, at du mister adgangen til chat-backups permanent.

Administreret af Beepers servere kan din kommunikation tilgås via Beeper-apps installeret på forskellige enheder som Windows, macOS, ChromeOS, Linux, Android og iOS. Tjenesten er gratis, med et Beeper Plus-abonnement, der spænder fra $5-10, der skal introduceres senere i år.

Husk to-faktor-godkendelse,

Den lethed, hvormed du kan oprette forbindelse til dine tredjeparts chat-apps, afhænger af appen, og om du har konfigureret sikkerhedsforanstaltninger, såsom to-faktor-godkendelse, men du bør være oppe at køre på blot et par minutter.

Chat-apps kan også tilføjes eller fjernes på et hvilket som helst tidspunkt efter opsætningsprocessen.

Hvordan bruger man Beeper?

Beepers skrivebordslayout er ukompliceret og viser de forskellige tilsluttede chat-apps som ikoner i venstre side, og disse kan omarrangeres ved at trække. Ved at klikke på et ikon vises samtaler fra den pågældende app, mens et klik på Beeper-appen afslører alle chats i kronologisk rækkefølge.

Dette design gør det muligt for chats fra Instagram, Facebook Messenger og Google Chat at blive vist side om side med de nyeste beskeder øverst.

Beeper synkroniserer dog ikke kontakter på tværs af forskellige apps, så du vil ikke se en omfattende liste over samtaler med en specifik kontakt fra forskellige meddelelsesplatforme.

Filtrere spam

Derudover stræber Beeper efter at adskille beskeder med lav prioritet som spam fra din primære indbakke, og du kan manuelt markere samtaler som lavprioritet for at undertrykke meddelelser.

Betydelige chats kan fastgøres til toppen af ​​samtalelisten ved at højreklikke, og du har også mulighed for at markere dem som lav prioritet eller arkivere dem.

Selvom mange standard messenger-funktioner understøttes, såsom afsendelse og modtagelse af beskeder, gruppechat, billeder, videoer og emoji-reaktioner, er mere komplekse funktioner som videoopkald og gruppeafstemninger ikke tilgængelige.

For disse skal du muligvis vende tilbage til den originale app.

Fungere både til iOS og Andriod.

Beeper-indstillingerne er tilgængelige ved at klikke på tandhjulsikonet over samtalelisten, og her kan du tilføje eller fjerne chatnetværk, justere, hvordan beskeder sammensættes og ses, synkronisere dine Apple- eller Google-kontakter og meget mere.

En automatisk arkiveringsmulighed er tilgængelig for at rydde ældre meddelelser fra indbakken.

Beeper, der oprindeligt blev lanceret som en desktop-app, fungerer stadig primært i det format, men Android- og iOS-versioner er også tilgængelige.

Disse mobilapps fungerer på samme måde som desktopversionen, viser samtaler kronologisk og viser tilsluttede app-ikoner langs bunden. Hvis du er ny til Beeper, er der en omfattende startvejledning tilgængelig, når du har navigeret gennem ventelisten.