GTA 6: Hvor udkommer GTA 6 – udgivelsesdato – Danmark

GTA 6: Hvor udkommer GTA 6 – udgivelsesdato – Danmark

29. april 2023 Slået fra Af admin

Der plejede at være en tid, hvor Rockstar ville udgive et nyt Grand Theft Auto-spil næsten hvert år. Det er langt fra den nuværende udgivelsesplan, som består af flere Grand Theft Auto V- genudgivelser, men det har ikke afholdt os fra at tænke på den næste udgave, som endnu ikke er blevet officielt afsløret. Selvfølgelig har vi Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition at nyde i mellemtiden og GTA: San Andreas til Oculus Quest 2 at se frem til, men hvad med Grand Theft Auto 6 ?

Selvom GTA 6  faktisk ikke er blevet annonceret (i det mindste ved navn), ved vi, at Rockstar arbejder på “en ny post i Grand Theft Auto-serien”, som bekræftet på Twitter . Vi kan udlede, at dette vil være GTA 6 , men husk på, at virksomheden har været kendt for at udgive ikke-nummererede rater, såsom Vice City og San Andreas .

Flere rapporter hævder at der er snart

Flere rapporter har hævdet, at GTA 6 faktisk har været undervejs i et stykke tid. Som vi dækkede i sommeren 2022, stoppede Rockstar efter sigende produktionen på Grand Theft Auto IV og Red Dead Redemption -remastere for at fokusere på at lave GTA 6 . Denne beslutning blev truffet efter den dårlige modtagelse af Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive , som var spækket med tekniske problemer og fejl. Selvom dette er triste nyheder for dem, der ønsker at opleve remastere af GTA IV og Red Dead Redemption , lover dette godt for udgivelsen af ​​GTA 6 .

Derefter kastede en Bloomberg- rapport en stor bombe om spillets hovedpersoner, mulige udgivelsesvindue og endda detaljer om Rockstar Games’ forbedringer på arbejdspladsen.

Efter et massivt læk i september 2022, som afbildede adskillige gameplay-elementer, ser GTA 6 ud til at være dybt i udvikling.

Med det i tankerne, hvad ved vi om GTA 6 ? Hvornår kan vi forvente at spille det? Hvordan vil det sammenlignes med tidligere indlæg? Hvilke platforme kommer det til? Her vil vi nedbryde alt, hvad vi ved om Grand Theft Auto 6.

Et ord om GTA 6-lækager

I midten af ​​september 2022 skildrede den største læk i Rockstar Games-historien tidlige optagelser af GTA 6 i aktion. En bruger ved navn teapotuberhacker delte omkring 90 videoklip på en GTA-opslagstavle, som indeholdt optagelser under udvikling af gameplay.

Selvom gameplay-optagelserne var ufærdige , er det sandsynligvis en nøjagtig gengivelse af det endelige produkt. Optagelserne viste et væbnet røveri sammen med forskellige animationer og endda sektioner, der indeholdt stemmeskuespil. Selvom denne optagelse ikke var beregnet til at blive set af offentligheden, udtrykte nogle brugere af sociale medier skuffelse over spillets udseende. Dette udløste diskurs om lækager generelt, hvilket førte til, at mange udviklere delte tidlige optagelser af anmelderroste spil.

Efter lækagen bekræftede Rockstar Games deres ægthed, men sagde, at hacket ikke skulle have en indflydelse på udviklingen. “Vi er ekstremt skuffede over at have nogen detaljer om vores næste spil delt med dig på denne måde,” sagde Rockstar Games.

“Vores arbejde med det næste Grand Theft Auto-spil vil fortsætte som planlagt, og vi er fortsat lige så forpligtede som nogensinde til at levere en oplevelse til jer, vores spillere, der virkelig overgår jeres forventninger.”

Den påståede hacker er i øjeblikket ved at blive efterforsket af FBI.

Bagefter brugte en annonce for Goat Simulator 3 nogle af de lækkede optagelser i et forsøg på at lave en fræk joke. Take-Two udsendte omgående en DMCA-meddelelse om at få annoncen fjernet.

En anden ting at huske på er, at mange GTA 6 “lækager” er falske eller direkte forkerte. Det er vigtigt at notere sig lækagens kilde, før du stoler på nogen information. Som rapporteret af Dexerto er det nemt at skabe en falsk læk for at generere trafik.

Rygter om GTA 6 udgivelsesdato

Grand Theft Auto 6 ‘s udgivelsesdato er ikke blevet officielt offentliggjort af Rockstar endnu, så det er uklart, hvornår det lanceres. Imidlertid har adskillige lækkere og journalister hævdet, at det vil blive lanceret engang i 2024 eller endda senere.

En sådan lækker er Tom Henderson, som har en god track record og dækker Call of Duty, Battlefield og GTA. Henderson virker overbevist om, at den ikke vil blive lanceret i mindst et par år mere.

 

Jason Schreier, en videospilsreporter for Bloomberg, bekræfter også Hendersons påstande og siger, at “alt, hvad Tom Henderson har sagt om spillet, stemmer overens med det, jeg har hørt.” Schreier har sandsynligvis hørt fra Rockstar-udviklere, der har givet indsigt i spillets produktion.

Efter Rockstars afsløring af det næste GTA-spil, tog Schreier til Twitter for at bekræfte sit gæt på, at det ville blive lanceret i 2024. Han nævnte, at en fuldstændig afsløring kunne ske senere i 2022, selvom dette aldrig blev til noget. Det er muligt, at vi får den officielle afsløring i 2023, forudsat at spillets 2024 eller 2025 udgivelsesvindue er korrekt.

 

“Vi er glade for at kunne bekræfte, at den aktive udvikling for det næste bidrag i serien er i gang,” sagde Rockstar i februar 2022. Vi kan ikke med sikkerhed sige, hvor længe det har været i værkerne, men det er sandsynligt, at udviklingen ikke bare har været Start. “Vi ser frem til at dele mere, så snart vi er klar, så følg venligst med på Rockstar Newswire for officielle detaljer.”

Bloomberg  rapporten fra den 27. juli 2022 indikerede, at flere Rockstar-medarbejdere anslår, at spillet ikke vil blive sendt før tidligst i 2024, på trods af at det har været undervejs i et stykke tid. Takket være en større vægt på sundere praksis på arbejdspladsen med mindre påkrævet overarbejde, er spillets udvikling blevet forlænget.

 

En ting at bemærke er, at en rapport fra Rockstar Mag’ (som videregivet af DSO Gaming) siger, at GTA 6 er “i udviklingshelvede.” Efter Dan Housers afgang – som var med til at stifte Rockstar – gik GTA 6 ‘s udvikling sidelæns. Rockstar Mag’ forklarer, at GTA 6 er det “mest kaotiske projekt, Rockstar nogensinde har udviklet.” Dette kan have en alvorlig indvirkning på spillets produktionsplan og skubbe det ud forbi 2024 til 2025-udgivelsesvinduet.

Nederste linje: Vi vil ikke spille GTA 6 i mindst et par år endnu – måske endnu længere.

Er der en GTA 6 trailer?

Desværre er der ikke en GTA 6- trailer endnu, men vi får måske en i 2023. Den første trailer til Grand Theft Auto V blev lanceret for over 11 år siden den 2. november 2011, hvilket kunne give os en indikation af markedsføringens tidslinje . GTA V lancerede først to år senere i 2013. Den første trailer til GTA IV blev offentliggjort i marts 2007, et år før spillets udgivelsesdato. Så forudsat at 2024 til 2025-udgivelsesvinduet er nøjagtigt, vil vi sandsynligvis få en trailer til GTA 6 inden for det næste år eller deromkring.

Hvilke platforme vil GTA 6 være på?

I betragtning af det formodede udgivelsesvindue er det sandsynligt, at GTA 6 lanceres til PlayStation 5, Xbox Series X/S og pc (selvom pc-lanceringer typisk er efter konsoludgivelsen). Hver konsolgeneration siden den originale PlayStation har modtaget mindst ét ​​GTA-spil, og vi forventer ikke, at den tendens stopper lige foreløbigt.

Selvom vi ikke ved meget om dette spil, vil det være et ambitiøst projekt, hvilket betyder, at Rockstar sandsynligvis vil springe den forrige generation over, da PS4 og Xbox One sandsynligvis ikke ville være i stand til at håndtere det (i hvert fald ikke uden nogle alvorlige kompromiser) ). Ligeledes kommer det sandsynligvis ikke til Nintendo Switch, selvom det kunne lanceres til uanset hvad Nintendos næste platform er (men vi ville ikke regne med det). En cloud-version til Nintendo Switch er også mulig, ligesom Hitman 3, Control og Marvel’s Guardians of the Galaxy .

Hvad vil GTA 6 handle om?

Hjertet i GTA har altid været dens åbne verden-udforskning, hurtige biler og actionfyldte gameplay. Serien udviklede sig i 2001 med udgivelsen af ​​GTA III , og markerede den første del, der blev præsenteret i 3D (i stedet for 2D, top-down perspektiv). Derefter udvidede GTA Online formlen igen, med fokus på multiplayer-forbindelse, mens de bibeholdt alle de ting, der gør GTA så sjovt.

Det er uklart, om GTA 6 vil revolutionere formlen igen, men i betragtning af hvor længe den har været i værkerne, er forventningerne enorme. En mulighed er, at GTA 6 vil finde sted i velkendte omgivelser – muligvis en moderne version af Vice City. Henderson synes i hvert fald at tro det. Derudover kan selve kortet udvikle sig over tid, ifølge Schreier, som vi har set i GTA Online.

Andre mener, at GTA 6 vil bestå af hele USA, hvilket er en høj påstand, men en, der giver mening.

“Med hvert nyt projekt er vores mål altid at bevæge sig markant ud over, hvad vi tidligere har leveret,” sagde Rockstar i 2022.

Bloomberg-rapporten fra juli 2022 bemærker også, at GTA 6 vil indeholde seriens første kvindelige hovedperson, en Latina, der arbejder sammen med en anden karakter. Tilsyneladende vil denne duo ligne bankrøverne Bonnie og Clyde. Ligeledes sigter virksomheden efter sigende at være mere følsom over for marginaliserede grupper. Historisk set var ingen gruppe sikret mod at blive narret af i GTA-spillene, men det ser ud til, at GTA 6 vil være meget mere betænksom i, hvordan den håndterer sin satire.

I 2013 fortalte Rockstars daværende præsident Leslie Benzies til magasinet Develop om seriens fremtid. “Vi ved ikke, hvad GTA 6 bliver, men vi har nogle ideer,” sagde Benzies. “Vi har omkring 45 års ideer, vi gerne vil lave. Vi vælger de rigtige. Det kommer fra ideen først. Hvor det bliver sat, er det første spørgsmål. Det definerer så missionerne; du laver andre ting i LA end i New York eller Miami. Kortet og historien bliver bearbejdet sammen, og historien er et grundlæggende flow af, hvordan det fungerer, så du kan lag missionen ind.”

I sidste ende er dette ikke meget information at gå på, og i betragtning af at erklæringen blev lavet for så længe siden, har meget sandsynligvis ændret sig på dette tidspunkt. Men holdet tænkte allerede på GTA 6 i 2013, hvilket betyder, at det har haft år til at gentage ideer.

Derudover vil tilpasning, spillervalg og eksplosivt gameplay sandsynligvis være på forkant igen. Vi ville være begejstrede, hvis GTA 6 ville byde på missioner i sandkasse-stil, hvilket giver spillerne adskillige måder at tackle mål, der ligner Hitman 3 . Dette ville være svært at gennemføre, især i et åbent-verden-spil, men hvis et studie kunne gøre det, er det Rockstar. Nu hvor teknologien er blevet så drastisk forbedret, vil Rockstar have meget mere frihed til at tilføje ideer, der giver mening. Vi ville også elske at se tilbagevendende karakterer fra tidligere GTA-spil som Claude fra GTA III , Tommy Vercetti fra Vice City og Carl Johnson fra San Andreas .

Endelig er det et sikkert spil, at GTA 6 kan spilles i såvel førsteperson som tredjeperson. Denne mekaniker har været i GTA V og Red Dead Redemption 2 , og i betragtning af hvor populær funktionen er, vil den sandsynligvis vende tilbage i det næste Grand Theft Auto-spil.

Baseret på de lækkede optagelser fra september 2022 vil væbnede røverier sandsynligvis dukke op i spillet, men da optagelserne var ufærdige, er det uklart, hvordan dette vil se ud i det endelige produkt.

Vil GTA 6 have GTA Online?

Nok den mest fremtrædende ændring, der fulgte med GTA V, var implementeringen af ​​GTA Online . Denne tilstand blev rygraden i spillet og skaffede millioner af spillere (og dollars) til en fælles oplevelse. Grundspillet er fremragende, men GTA Online er det, der har holdt GTA V relevant næsten et årti efter lanceringen. Pointen er, at vi næsten helt sikkert får en form for multiplayer-funktionalitet med GTA 6 . Om det betyder, at hele spillet kun er online, eller om der er en dedikeret multiplayer-tilstand som den forrige del, er stadig uvist – men vi kan næsten garantere, at det vil have en online-tilstand.

I betragtning af hvor succesfuld GTA Online blev, er det usandsynligt, at Rockstar vil droppe multiplayer-funktionalitet fra næste omgang.

Kommer der en DLC til GTA 6?

Grand Theft Auto IV er kendt for sine to DLC-udvidelser, The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony. Disse single-player-tilføjelser udfyldte historien og gav spillerne en grund til at vende tilbage. Mange havde antaget, at GTA V ville få den samme behandling, men al spillets support efter lanceringen blev hældt ind i GTA Online i stedet. Siden da har online-tilstanden fortsat modtaget store udvidelser såsom The Diamond Casino Heist og The Cayo Perico Heist, sammen med en række andre.

Pointen er, at GTA 6 sandsynligvis vil modtage DLC efter lanceringen, men det er uklart, om det vil blive skræddersyet til multiplayer, single-player eller begge dele. Vi vil sandsynligvis have en bedre idé om dets post-lancering DLC-udrulning, efter at spillet er officielt afsløret.

Hvornår vil du kunne forudbestille GTA 6?

Som forventet er GTA 6- forudbestillinger ikke tilgængelige endnu. At dømme efter udrulningen af ​​GTA V kan du muligvis forudbestille det næste spil omkring 10 måneder før dets lanceringsdato. Spillere var i stand til at forudbestille GTA V i november 2012.

Nu er det langt mere almindeligt, at spil bliver annonceret og udgivet inden for en kort periode, så det er muligt, at Rockstar vil bruge denne metode, når de markedsfører GTA 6 . Uanset hvad, forvent ikke at kunne forudbestille i lang tid.