Firmaet bag Sonic the Hedgehog lancerer Blockchain spil

Firmaet bag Sonic the Hedgehog lancerer Blockchain spil

6. oktober 2022 Slået fra Af admin

Sega Games lancerer et blockchain basereset spil

Den japanske spil og underholdningsgigant SEGA begiver sig længere ind i blockchain gaming universet, med et nyt tilbud på layer 2 blockchain-netværket Oasys. Sega Games er et af de mest berømte spilselskaber i verdenen. Sega Games har netop annonceret at de arbejder på et blockchain baseret spil. Sega vil samarbejde med Double Jump Tokyo, et japansk spilfirma.

Detaljer omkring Blockchain spillet

Det kommende spil vil være baseret på Sangokushi Taisen franchisen skabt af Sega. Det vil blive bygget på Oasys blockchainen, et skaleringsfokuseret projekt for at understøtte blockchain aspektet af det nye spil. Dette blockchain baserede spil vil være Segas først af sin art. Sangokushi Taisen-serien er et populært japansk arkadespil. Det omfatter flere strategispil, hvor spillere bruger virtuelle kort i et virtuelt felt. Dette spil egner sig til integrationen af blockchain teknologien.

For eksempel kan nogle aktiver i spillet tokeniseres, inklusive virtuelle kort. Præcis hvordan blockchain-elementerne vil blive en del af spillet er dog ikke blevet afsløret endnu. Derudover er den udgivelsesdatoen for spillet hellere ikke blevet offentliggjort endnu. Man kan dog spekulere i, at det vil være en Sangokushi Taisen Metaverse, hvor NFT’er fungerer som elementerne i spillet og spilbare kort, hvor dette åbner op for utrolige mange nye muligheder i spillet.

 

 

Detaljer om Oasys Blockchain

Segas blockchain spil vil blive bygget på Oasys blockchainen. Oasys blockchain er et projekt, der har til formål at forbedre skalerbarheden af ​​blockchains. Oasys har formået at få opbakning fra førende kryptofirmaer. Nogle af dets bagmænd er Bandai Namco, Jump Crypto, Square Enix og Sega.

Oasys er et spiloptimeret “proof-of-stake-netværk”, der tilbyder en “high speed experience” uden gas fee til spillere ved at kombinere offentlige layer 1 og private layer 2 blockchain teknologiløsninger.

Oasys-direktør Daiki Moriyama sagde, at ambitionen er at lede masseadoptionen af blockchain-spil. Hironobu Ueno, CEO hos double jump.tokyo, tilføjede, “vi er beæret over at være en banebrydende partner i at bygge en ny generation af spil med SEGA på blockchain teknologien.”

Hvorfor er dette et stort skridt for Web3 Gaming

Sega Games er en af ​​de største spiludviklere i verden, bag titler som Sonic the Hedgehog og Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba. Dens indtræden i blockchain- og NFT-verdenen vil vække interessen hos dens globale fanbase. Beslutningen om at bruge komponenter i blockchains har potentiale til at introducere teknologien til millioner af nye spillere over hele verdenen. Som en positiv konsekvens af dette kan spil baseret på NFT’er ende med at blive normen snarere end undtagelsen i fremtiden. Universet er i stor udvikling, men vi skal dog huske på at der er relativt langt endnu, men vi er på den rette vej.

 

Kilde