Er Remnant 2 cross platform?

Er Remnant 2 cross platform?

26. juli 2023 Slået fra Af admin

Bortset fra fokus på skydevåben og integration af nogle tilfældigt genererede miljøer, adskiller Remnant-serien sig fra andre sjælelignende spil, hovedsageligt med fokus på co-op. Begge titler opfordrer dig til at slå dig sammen med to venner for at kæmpe dig vej gennem de muterede monstre, der venter. 

Efter så mange års fremskridt med hensyn til multiplatform-spil, der inkorporerer fuld support på tværs af platforme, kan du antage, at Remnant 2 vil følge trop og lade dig danne en gruppe med hvem som helst, uanset hvilken platform de er på. 

Sandheden kan dog være en smule mere skuffende. Før du laver planer med dit hold, er her, hvad du behøver at vide om Remnant 2 ‘s support på tværs af platforme.

Er Remnant 2 cross-platform?

Desværre har Remnant 2  ikke spil på tværs af platforme mellem PS5, Xbox Series X eller PC, og der er ingen ord om, at det bliver tilføjet i fremtiden.

Det betyder, at du ikke vil være i stand til at spille multiplayer med venner på andre platforme. Dette vil helt sikkert komme som en skuffelse for mange fans, der hopper ind i live-service co-op spillet, da spil på tværs af platforme bliver mere og mere almindeligt. Spillets forgænger, Remnant: From The Ashes,  havde endda begrænset krydsspil, da det blev lanceret i 2019.

Det er muligt, at begrænset krydsspil kan blive tilgængelig hen ad vejen. Vi holder denne artikel opdateret, hvis der er nye nyheder på den front.