Byg dit LEGO fodboldbord derhjemme: LEGO 21337 udgiver et spilsæt med 2.339 klodser

Byg dit LEGO fodboldbord derhjemme: LEGO 21337 udgiver et spilsæt med 2.339 klodser

14. oktober 2022 Slået fra Af admin

Det seneste LEGO sæt er et rigtig kick: et spilbart miniature bordfodboldbord. 21337

LEGO Ideas bordfodboldsæt (1899,00 kr., udkommer den 1. november) består af 2.339 stykker – blandt dem 22 miniaturefigurer inklusive mænd og kvinder. Der er også 44 unikke hoveder og parykker til at tilpasse dit hold med to forsvarespiller, to angribere og en målmand.

De resterende 12 figurer kan bruges til at fylde tribunerne, som følger med sættet. Stående på 15 cm høj, omkring 41 cm lang og 29 cm på tværs, har bordet to stænger på hver side til at flytte spillerne. I den størrelse er bordet også bærbart.

Legetøjet opstod fra LEGO Ideas-programmet, som lader LEGO-fans foreslå nyt legetøj. Donát Fehérvári, en 16-årig fra Ungarn, indsendte denne ide til LEGO. Bordfodboldbordet har fået sæt nr: 21337

Køb sættet her

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

 

Se LEGOs tweet omkring det her

 

“Det, der gør LEGO Ideas bordfodboldsættet så fantastisk, er, at det udnytter sportens ånd,” sagde LEGO-designer Antica Bracanov, der producerede det endelige design, i en erklæring . “Donáts design afspejler den fælles rutsjebane af følelser, som fans oplever, når de ser fodboldkampe.”

LEGO afslørede sættet med en video af den tidligere Arsenal- og Frankrig-angriber Thierry Henry og den nuværende Manchester United- og England-stjerne Marcus Rashford, der konkurrerer i en kamp på bordet.

“LEGO-spil handler om at udnytte sportens samlende ånd for at genopbygge spillet for fans overalt,” sagde Henry i en erklæring. “Jeg er meget begejstret for at se det nye LEGO-sæt bringe folk sammen over hele verden, når de mestrer bordfodboldspillet i klodsform.”

Relaterede indlæg  LEGO sæt 10313 - Lego Icons Bouquet of Wild Flowers - Find den billigste pris her

Her er den fulde pressemeddelelse fra LEGO:

Fodboldstjernerne Thierry Henry og Marcus Rashford MBE går side om side med det nye LEGO® Ideas bordfodboldsæt

6. oktober 2022: LEGO Koncernen har afsløret den ultimative globale fejring af leg med lanceringen af ​​det nye LEGO Ideas bordfodboldsæt. Fra højdepunkter og nedture i målene til jubelen, der genlyder overalt på stadion, kan fodboldelskere nu bygge og spille deres yndlingsspil med dette spændende nye fandesignede LEGO-sæt.

De første til at teste den nye fuldt funktionelle bordfodbold var det legendariske fodboldikon og VM-vinderen, Thierry Henry og den nuværende Manchester United- og England-stjerne Marcus Rashford MBE – som tager imod hinanden med deres hold af minifigurer i en ny video. Hver spiller kan først bygge deres femmandshold af LEGO minifigurer plus en skare af holdkammerater og fans, der ser fra siderne fra over 60 forskellige elementer, før de konkurrerer i en kamp.

LEGO Ideas bordfodboldsættet ærer fodboldspillere og fans fra hele verden og har en mangfoldig række af minifigurer. I alt kan 22 forskellige minifigurer bygges til at spille eller se med en bred vifte af hårstile, ansigtsudtryk og hudfarver at vælge imellem. Sættets bærbare størrelse betyder, at det er perfekt til transport for at lege med venner og lege ‘ude’ eller ‘hjemme’. Det er også et ideelt vitrineskab.

Thierry Henry siger: “Igennem min karriere har jeg spillet fodbold overalt, hvor du kan forestille dig – fra min have til stadioner over hele verden og nu i et LEGO Ideas bordfodboldsæt! LEGO-spil handler om at udnytte sportens samlende ånd for at genopbygge spillet for fans overalt. Jeg er meget spændt på at se det nye LEGO-sæt bringe mennesker sammen over hele verden, mens de mestrer bordfodboldspillet i klodsform.”

Da han også talte om sin involvering i kampagnen, sagde England og Manchester United-stjernen Marcus Rashford: “Jeg elsker at bygge med LEGO-klodser – men at nu bygge og spille fodbold mod Thierry Henry i LEGO-form er fantastisk! Fodbold bringer fans sammen, og det er fantastisk at se, at LEGO Ideas bordfodboldsættet gør det samme.”

Sættet blev designet af den 16-årige ungarske LEGO-fan Donát Fehérvári som en del af We Love Sports-konkurrencen om LEGO Ideas, og derefter lavet til et rigtigt sæt af LEGO Designer, Antica Bracanov, som sagde: “Hvad gør LEGO Ideas bordfodbold sat så fantastisk er, at det udnytter sportens ånd. Donats design forkæmper den fælles rutsjebane af følelser, som fans oplever, når de ser fodboldkampe. Hos LEGO Koncernen er vi utrolig stolte over at have bragt dette sæt til live, så fans kan bytte fodboldstøvler ud med klodser og blive inspireret til at deltage i legen, for kærligheden til leg.”

For at bringe kultur, kreativitet og leg sammen, lanceres den nye LEGO Ideas Table Football som en del af LEGO For The Joy of Play-kampagnen på 35–37 Rue des Francs-Bourgeois i Paris den 29. – 30. oktober.

Den to-dages begivenhed vil byde på muligheden for at konkurrere i den ultimative LEGO Bordfodbold-konkurrence, plus foredrag fra inspirerende foredragsholdere og chancen for at komme i gang med LEGO klodser med et fantastisk vægmaleri og gratis byggeområder. Derudover vil Thierry Henry være til stede ved arrangementet. Besøg www.lego.com/table-football for mere information og billetter.