Dillon Danis vs. Logan Paul: Hvornår skal de bokse? Det sker den 14. Oktober 2023

Dillon Danis vs. Logan Paul: Hvornår skal de bokse? Det sker den 14. Oktober 2023

23. august 2023 Slået fra Af admin

De højprofilerede kampe mellem Dillon Danis vs. Logan Paul og KSI vs. Tommy Fury er sat til at finde sted lørdag den 14. oktober 2023.

Boksekampene er en del af Misfits X DAZN: The Prime Card-begivenheden og vil udfolde sig i Manchester, England.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Misfits Boxing (@misfitsboxing)

Pauls sidste boksekamp var mod Floyd Mayweather i juni 2021, og siden da har ‘The Maverick’ været mere involveret i WWE. Men han vender nu tilbage til ringen for at møde Danis.

I mellemtiden havde ‘El Jefe’ tidligere trukket sig fra en kamp med KSI i januar. Nu træder han ind i sin indledende boksekamp mod KSI’s associerede og forretningspartner.

Den første officielle pressekonference for Dillon Danis mod Logan Paul matchup er planlagt til tirsdag den 22. august 2023 på Londons OVO Arena Wembley. 

pressemødet er set til at begynde kl. 16.00 britisk tid og er tilgængelig for offentligheden med begrænsede billetter, som blev udsolgt inden for blot et minut, ifølge Kalle og Nisse Sauerland, medstifterne af Misfits.

Live på DAZN og Misfitsboxings officielle YouTube-kanaler.

Kamp entusiaster verden over kan dog også fange begivenheden live på DAZN og Misfitsboxings officielle YouTube-kanaler.

Indtil videre har opbygningen af ​​begivenheden ikke været vidne til intense verbale udvekslinger, selvom Dillon Danis allerede er begyndt at komme med personlige bemærkninger om Logan Paul og hans forlovede, Nina Agdal, på forskellige sociale medieplatforme. Det kommende møde den 22. august vil afsløre, hvordan tingene udvikler sig, når de mødes personligt for første gang.

Logan Paul afslører en kontraktbetingelse for sin kamp mod Dillon Danis

Forventningen omkring Dillon Danis’ kamp mod Logan Paul er forbundet med skepsis. I januar trak Danis sig fra sin kamp mod KSI blot en uge før den planlagte dato.

Der er en udbredt opfattelse af, at et lignende scenarie kan forekomme for ‘The Maverick’, især i betragtning af at han for nylig afslørede inklusion af en beredskabsklausul i Danis’ kampaftale.

Under en nylig episode af IMPAULSIVE podcast udtalte Paul:

“Jeg er overbevist om, at han ikke vil dukke op… Klausulen er denne: Hvis han trækker sig på grund af en eller anden form for skade, som han forfalsker, skal en læge efter vores valg bekræfte skaden. Og så om han faktisk er det. hvis han forfalsker det, skal han betale $100.000. Der er en tilbagetrækningsklausul.”