De nye Microsoft Teams kommer hurtigere end forventet

De nye Microsoft Teams kommer hurtigere end forventet

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Microsoft har arbejdet på en ny Microsoft Teams-klient til sit Windows-operativsystem i et stykke tid. Virksomheden udgav en Microsoft Teams-preview-version af den nye klient for flere måneder siden, som den sagde var to gange hurtigere end dengang gamle og mindre ressourcekrævende. Microsoft hævder, at de nye Teams bruger 50 % mindre hukommelse og 70 % mindre diskplads end den klassiske version.

Dengang informerede Microsoft administratorer og brugere om, at de planlagde at frigive de nye Microsoft Teams i slutningen af ​​2023. Denne tidsplan har ændret sig, da Microsoft har trykket på gaspedalen.

En ny Microsoft 365 admin

En ny Microsoft 365 admin center-meddelelse med ID MC617066 informerer administratorer om, at Microsoft har ændret tidsplanen. Muligheden for at skifte til det nye Microsoft Teams fra den gamle klient bliver tilgængelig i midten af ​​juli 2023.

Microsoft Teams-brugere kan skifte skifte til at bruge den nye Microsoft Teams-klient fra det øjeblik. Systemadministratorer får naturligvis kontrol over funktionaliteten, mens den nye Teams-skift bliver tilgængelig på alle ikke-administrerede enheder på det tidspunkt.

Relaterede indlæg  Hvordan formater jeg min Windows 11 computer?

Teams vil gradvist blive migreret til den nye version af applikationen.

De nye Microsoft Teams vil erstatte den gamle klientversion i september 2023. Nye installationer af Microsoft Teams vil installere den nye version, og alle eksisterende gamle installationer af Teams vil gradvist blive migreret til den nye version af applikationen.

Administratorer får fuld kontrol over tilgængeligheden af ​​de nye Microsoft Teams og udrulningen. En supportside er tilgængelig her , som giver administratorer oplysninger om det. Standardindstillingen er Microsoft-styret, men administratorer kan deaktivere den nye Teams-vippekontakt eller indstille Classic Teams som standard.

Det nye Microsoft Teams indeholder allerede “mange af funktionerne” i den klassiske Teams-klient og også nogle nye. Microsoft indrømmer, at det stadig arbejder på nogle funktioner i øjeblikket, herunder avancerede opkaldsfunktioner, såsom opkaldskøer eller omvendte nummeropslag, grupperum eller søgning i chats eller kanaler.

Det nye Teams understøtter flere konti, hvilket giver brugerne mulighed for at skifte mellem disse konti. Microsoft har offentliggjort oplysninger om de understøttede funktioner og de kommende funktioner i den nye Microsoft Teams-klient her . Organisationer, der kræver en eller flere af de manglende funktioner, kan udsætte migreringen til den nye Teams-klient, indtil Microsoft implementerer disse via opdateringer.

Relaterede indlæg  Microsoft Teams får nye AI værktøjer – og de er gratis

Til sidst vil de nye Teams erstatte den klassiske version af Microsoft Teams.