Assassin’s Creed Mirage lanceringsdato er blevet lækket online

Assassin’s Creed Mirage lanceringsdato er blevet lækket online

4. maj 2023 Slået fra Af admin

Assassin’s Creed Mirage, den 13. del af Assassin’s Creed-serien, kan endelig have en udgivelsesdato. Annonceret i  september 2022 , kan det længe ventede AAA-spil komme på butikshylderne i august . Se flere detaljer nedenfor!

Assassin’s Creed Mirage: Kommer snart

Lækagen kommer fra Reddit-brugeren mynameisusername7 , som hævder at være en GameStop medarbejder. I sit seneste  indlæg delte han et billede af sin arbejds-pc på Reddit med udgivelsesplaner for mange kommende spil, inklusive Assassin’s Creed Mirage.

Selv om beviserne er overbevisende, er de stadig kun spekulative. August-datoen er muligvis kun en pladsholder og kan ændres når som helst. Indtil spiludviklerne annoncerer den officielle udgivelsesdato, ville fans desværre stadig være i mørket.

Oprindeligt var Mirage planlagt som en udvidelse til Assassin’s Creed Valhalla, men udviklede sig (heldigvis) til et selvstændigt spil. Spillet foregår i Bagdad fra det 9. århundrede (20 år før begivenhederne i Valhalla). Den følger historien om Basim Ibn Ishaq, da han går op ad stigen fra en lille gadetyv til et respekteret medlem af Mordernes Broderskab. Du kan se traileren til annonceringen her:

Ifølge Ubisoft Bordeaux er Mirage et spil, der går tilbage til det originale Assassin’s Creed, med et fornyet fokus på de elementer, fans elskede allermest – stealth, mord og parkour.