Aaro.mil: Det første officielle UFO websted fra Forsvarsministeriet i USA

Aaro.mil: Det første officielle UFO websted fra Forsvarsministeriet i USA

1. september 2023 Slået fra Af admin

Det amerikanske Forsvarsministeriet har afsløret en ny hjemmeside designet til at fungere som et centralt knudepunkt for deklassificerede oplysninger om uidentificerede luftfænomener (UAP’er), almindeligvis omtalt som UFO’er. 

UFO-hjemmesiden bliver beskrevet som en “one-stop-shop” for offentligt tilgængelige optegnelser relateret til UFO’er og forventes at kaste lys over indsatsen fra det nyoprettede All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), som koordinerer UAP-relaterede aktiviteter på tværs af føderale agenturer.

Brig. Gen. Pat Ryder, Pentagons pressesekretær, forklarede under en nylig pressekonference, at hjemmesidens lancering er et væsentligt skridt i at give offentligheden information og indsigt i UAP’er, der viser, hvad der er blevet afklassificeret indtil videre.

Hjemmesiden har i øjeblikket et begrænset antal videoer, nogle mærket “uløst” eller “uklassificeret”, sammen med korte forklaringer af vurderinger udført af AARO.

Aaro.mil lanceres som det første UFO websted

Aaro.mils indhold forventes at udvide sig over tid. Det vil rumme fotos og videoer relateret til UAP sager, efterhånden som de bliver afklassificeret og godkendt til offentlig frigivelse.

Derudover vil den give links til rapporter, transskriptioner og forskellige ressourcer, herunder sporingssteder for fly, balloner og satellitter.

Pentagon planer om at opdatere Aaro.mil

Ydermere har Pentagon planer om at opdatere Aaro.mil til at inkludere et værktøj, der tillader nuværende og tidligere amerikanske statsansatte, servicemedlemmer og entreprenører at indsende rapporter sikkert.

Denne opdatering forventes i efteråret, med et lignende værktøj til offentligheden, der forventes at blive annonceret i den nærmeste fremtid.

Tiltaget til at etablere denne hjemmeside afspejler voksende krav fra Kongressen om større gennemsigtighed vedrørende UAP’er. 

Nylige vidnesbyrd og rapporter har øget interessen for UAP’er, men regeringen fastholder, at der ikke er nogen verificerbare oplysninger til at underbygge påstande om udenjordiske materialer eller reverse engineering af sådanne materialer. Ikke desto mindre markerer dette initiativ et væsentligt skridt hen imod at give offentligheden en klarere forståelse af UAP’er.